Når vi samler inn penger til humanitære formål har vi et ufravikelig prinsipp: alle de innsamlede midlene skal gå uavkortet å hjelpe andre. Drift av organisasjonen betales av medlemskontingenten.


Bli medlem

Aid in Meeting

 

Aid In Meeting er et bistand- og kulturprogram for medlemmer av Lions Club Norge i alderen 20-30 år, eller som er medlem av Lions’ studentklubber. Aid In Meeting ønsker å fremme kunnskap om bistandsarbeid og styrke interkulturell forståelse blant norske ungdommer.

Lions Førerhundskole

I 1966 ble Norges første førerhundskole etablert av Lionsklubbene Oslo/Slemdal og Eiksmarka. Lions Førerhundskole og Mobilitetssenter leverer 12-15 hunder i året, som er omtrent en tredjedel av landets årlige behov. Skolen har egen hjemmeside: lionsforerhundskole.no.
Bli medlem
Bli medlem

Mitt valg

«Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne»

Lions Miljødag

Lions og Leos møter miljøutfordringer på lokalt og globalt nivå ved å plante trær, organisere resirkulering, sørge for rent drikkevann, plukke søppel og rydde. En sunn planet er grunnleggende for trivsel for alle.
Bli medlem
Bli medlem

Lions Røde Fjær

Lions Røde Fjær er vår største landsomfattende innsamlingsaksjon og gjennomføres ca hvert femte år. 

Lions Tulipanaksjon

Lions Tulipanaksjon er en årlig og landsomfattende innsamlingsaksjon til inntekt for forebyggende arbeid blant barn og unge.
Bli medlem
Bli medlem

Helsesportuka i Tana

Helsesportsuka i Tana arrangeres årlig på sommeren i uke 32. "Uka" har som mål å samle funksjonshemmede fra hele landet til helsefremmende aktiviteter – på alle plan – i et helt spesielt miljø. 

Orkester Norden

Orkester Norden er en sommerleir for unge nordiske og baltiske musikkstudenter.
Bli medlem
Bli medlem

NRS-prosjekt

Lions Fredsplakatkonkurranse

Lions Fredsplakatkonkurranse er en årlig, internasjonal tegnekonkurranse for barn mellom 11 og 13 år. Målet er å oppmuntre til refleksjon og kreativitet rundt fredstanken, og passer fint for markeringen av FN-dagen 24. oktober.
Bli medlem
Bli medlem

First Lego League

Gjennom programmet First Lego League møter barn og unge vitenskap, markedsføring og samarbeid på en annerledes måte, og bidrar til at skolen er et morsomt og spennende sted å være.