Når vi samler inn penger til humanitære formål har vi et ufravikelig prinsipp: alle de innsamlede midlene skal gå uavkortet å hjelpe andre. Drift av organisasjonen betales av medlemskontingenten.


Bli medlem

Førerhundskolen

I 1966 ble Norges første førerhundskole etablert av Lionsklubbene Oslo/Slemdal og Eiksmarka. Skolen leverer 12-15 hunder i året, som er omtrent en tredjedel av landets årlige behov.

Mitt valg

«Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne»
Bli medlem
Bli medlem

Lions Miljødag

Lions og Leos møter miljøutfordringer på lokalt og globalt nivå ved å plante trær, organisere resirkulering, sørge for rent drikkevann, plukke søppel og rydde. En sunn planet er grunnleggende for trivsel for alle.

Lions Røde Fjær

Lions Røde Fjær er vår største landsomfattende innsamlingsaksjon og gjennomføres ca hvert femte år. 
Bli medlem
Bli medlem

Lions Tulipanaksjon

Lions Tulipanaksjon er en årlig og landsomfattende innsamlingsaksjon til inntekt for forebyggende arbeid blant barn og unge.

Helsesportuka i Tana

Helsesportsuka i Tana arrangeres årlig på sommeren i uke 32. "Uka" har som mål å samle funksjonshemmede fra hele landet til helsefremmende aktiviteter – på alle plan – i et helt spesielt miljø. 
Bli medlem
Bli medlem

Orkester Norden

Orkester Norden er en sommerleir for unge nordiske og baltiske musikkstudenter.

NRS-prosjekt

Bli medlem
Bli medlem

Lions Fredsplakatkonkurranse

Lions Fredsplakatkonkurranse er en årlig, internasjonal tegnekonkurranse for barn mellom 11 og 13 år. Målet er å oppmuntre til refleksjon og kreativitet rundt fredstanken, og passer fint for markeringen av FN-dagen 24. oktober.

First Lego League

Gjennom programmet First Lego League møter barn og unge vitenskap, markedsføring og samarbeid på en annerledes måte, og bidrar til at skolen er et morsomt og spennende sted å være. 
Bli medlem