Kjøp en vaffel fra Lions lørdag 1 juni 2024 og støtt vårt internasjonale humanitære arbeid.

På den årlige LCIFday, som vi i Norge har kalt Lions Vaffeldag, ønsker vi å formidle hva vi gjør internasjonalt og spesielt gjennom vårt hjelpefond Lions Clubs International Foundation (LCIF).

Neste LCIFday arrangeres lørdag 1. juni 2024, over hele landet. Kjenner du duften av nystekte vafler denne dagen, er det sannsynligvis lokale Lions som vil gi deg en smakfull opplevelse og litt informasjon om gode handlinger. La deg lokke til en uforpliktende prat med oss!

I 2024 legger vi vekt på katastrofehjelp i forbindelse med naturkatastrofer og humanitær hjelp til flyktninger.

LCIF er en global stiftelse og fond som støtter prosjekter som Lionsklubber på alle verdenshjørner driver. Bidrag fra LCIF styrker det frivillige arbeidet og motiverer flere til å bidra, både til lokalsamfunn og globalt.

Siden LCIF startet i 1968 har LCIF bevilget mer enn 19 000 donasjoner på over 1,2 milliarder USD. Vi forbedrer helse og livskvalitet, styrker lokalsamfunn og støtter de som trenger det, lokalt og globalt. 

Våre globale fokusområder er katastrofehjelp, diabetes, syn, barnekreft og miljø.

 

Aktiv

Støtt

Støtt vårt internasjonale hjelpearbeid LCIF!

Når du støtter LCIF er du med på å styrke hjelpeprosjekter over hele verden.

OBS. Når du bruker Vipps som betaling i denne donasjonsmodulen, går pengene direkte inn til regnskapsprogrammet. Derfor står det "Effektus". Vi kan forsikre deg om at det er helt i orden, hele beløpet går til formålet.

Takk for din støtte!

Aktiv

Støtt

Ansvarlig for innsamlingen

Lars Tveter

Kontakt ansvarlig

Pengene utbetales til:

Lions Norge

Orgnr.: 971 437 391

Se film om LCIF og Lions