Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Deltar på rundebordskonferanse om funksjonshemmede og arbeidsliv
Deltar på rundebordskonferanse om funksjonshemmede og arbeidsliv

I forbindelse med Ridderuka som arrangeres på Beitostølen 30.mars til 6.april, er Lions invitert til en konferanse med temaet: "Funksjonshemmede i arbeidslivet – hva kan næringslivet lære av idretten, og hvordan kan myndighetene støtte opp?»

Ridderrennet ble arrangert for 50. gang i 2013, og ble etablert av Erling Stordahl som hadde som mål å fremme skiaktiviteten blant synshemmede. Ridderrennet er en del av Ridderuken som arrangeres hvert år på Beitostølen og er verdens største årlige skiarrangement for funksjonshemmede.

Ridderuken er en arena som skal gi deltagerne en uke med mestring og nye impulser, som videre kan motivere de til en mer aktiv hverdag enten det er på fritiden, i arbeid eller i studiene. Forskning og tilbakemelding fra deltagerne viser at denne sammenhengen er tydelig, og potensialet er mye større gjennom et tettere samarbeid mellom viktige aktører i samfunnet: myndighetene, frivilligheten, interesseorganisasjoner og næringslivet.

• Finansminister Siv jensen (F)
  • Kulturminister Thorild Widvey (H)
  • Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H)
  • Idrettspresident Børre Rognlien