Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Flere trengende - Lions Club Hvaler
Flere trengende - Lions Club Hvaler

Overraskelser: Dette er noe av det som deles ut til Hvaler-innbyggere før jul. Lions og Sanitetsforeningen gir penger og kjøper gaver og mat til økonomisk vanskeligstilte.

Flere trengende - Lions Club Hvaler

50 Hvaler-innbyggere får matkasse fordi de sliter økonomisk. Det er ti flere enn i fjor.

Det forteller Bente Svennes, leder av oppfølgingsavdelingen i Nav Hvaler.

– Den triste sannheten er at det er ti flere som får matkasse i år enn i fjor. Det er derfor med blandede følelser at vi kjører ut matkasser og gaver til økonomisk vanskeligstilte, sier hun.

– Det er jo flott å kunne gi, men også forferdelig trist at det er så mange som trenger hjelp. Forskjellene mellom fattig og rik øker.

Hvert år deler Nav og barnevernstjenesten ut gaver og mat til Hvaler-innbyggere som sliter økonomisk.

Utdelingen skjer på vegne av de frivillige organisasjonene Lions og Sanitetsforeningen som kjøper inn eller bidrar med pengebeløp.