Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Fikk biljardbord i gave - Lions Club Løten
Fikk biljardbord i gave - Lions Club Løten

NY AKTIVITET: Erik Skjønsberg (15) (t.v.), Julie Andersen Bakken (16) og Stine Volden (14) er glade for å ha fått biljardbord på ungdomshuset.

Fikk biljardbord i gave - Lions Club Løten

Juleaksjonen til Løten Lions resulterte i et flunkende nytt biljardbord i Ungdommens hus. – Vi er stortakknemlige, sier Stine Volden (14).

I to uker har brukerne av ungdomshuset prøvespilt, og torsdag skal det nye biljardbordet innvies på ordentlig måte med turneringer og pizza. Stine Volden (14) og Julie Andersen Bakken (16) sitter i ungdomsstyret i huset. De håper biljardbordet vil trekke flere til Ungdommens hus, både på torsdag og videre framover.

– Dette tror jeg blir brukt mye. Vi er stortakknemlige for å ha fått biljardbord, sier Stine.

– Det var en veldig fin gest. Veldig fint gjort, legger Julie til.

Det var like før jul Lions Club Løten samlet inn penger til utstyr til huset. 25.318 kroner kom inn i deres juleaksjon. Biljardbordet kostet 16.000 kroner.