Lions Røde Fjær-Kick Off

7. november 2020 feirer Beitostølen Helsesportsenter 50 år. Senteret ble etablert med midler fra den første Lions Røde Fjær-aksjonen i 1966. Styret og ledelsen i BHSS er alle enige om at denne dagen skal bli en viktig merkedag for institusjonen. Det blir ett arrangement som inneholder historie, taler, hilsninger, tanker om fremtiden og lokal/nasjonal underholdning. Vi vil blant annet få presentert jubileumssangen «Løva» og ikke minst ta del i starten på Lions Røde Fjær 2020 fra scenen. Hele arrangementet er tilpasset de restriksjonene helsemyndighetene har satt, med blant annet maksimalt 200 personer i sal.

Nå skal Lions nok en gang bidra til å bygge et solid fundament for de neste 50 årene, med en ny aksjon. Målet for innsamlingen er å bygge et nytt Lions familie- og kompetansehus på Beitostølen for å bedre møte dagens utfordringer for barn og unge med nedsatt funksjonsevne.

Se åpningen live!

Første del av arrangementet vil bli streamet og sendes direkte fra kl. 1700 den 7. november slik at du kan følge begivenheten der du er. Arrangementet vil bli tatt opp i sin helhet og hvor alle kan se hele markeringen på et senere tidspunkt.

Detaljer

Dato lørdag 07. november 2020
Kalender Kalender hjemmeside

Sted

Navn Beitostølen Helsesportsenter
Adresse
Sentervegen 4
2953 BEITOSTØLEN