Talere og seminarer på riksmøtet 2.-3. juni

Talere og seminarer på riksmøtet 2.-3. juni

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 15.03.23. Oppdatert 08.09.23.

Meld deg på riksmøtet og få med deg spennende talere og interessante seminarer. Her treffer du gamle venner og blir kjent med likesinnede fra hele landet. Og ikke bare det - du blir også med på å bestemme retningen videre for Lions!

Lions Norges Riksmøte 2023 holdes på Quality Airport Hotel Gardermoen 2.-3. juni.  

Både påmelding og annen informasjon om riksmøtet finner du her: https://gnist.styreweb.com/org/4425/3367/articlecategories/2/6075

Talere

Valgerd Svarstad Haugland

 Statsforvalteren i Oslo og Viken, Valgerd Svarstad Haugland, har takket ja til å holde en tale under åpningen av riksmøtet som er fredag 2. juni klokken 1300.

Foto: Statsforvalteren i Oslo og Viken/ Sturlason

Les mer om statsforvalteren i Oslo og Viken

 

 


Simon Prahm

Simon Prahm, daglig leder for organisasjonen Game, er hovedtaler på lørdagen. GAME er en internasjonal NGO (ikke-statlig organisasjon) som jobber for sosial endring gjennom ungdomsledet gatesport og kultur i Afrika, Europa og Midtøsten. Game ble etablert i Danmark i 2002 med Simon Prahm som Co-grunder. Nå vil Game etablere seg i Norge og er svært positiv til et samarbeid med Lions. Lions Norge jobber med en intensjonsavtale med Game, og det blir svært spennende for alle å få en introduksjon i alt det spennende denne ungdomsorganisasjonen driver med!

Les mer på hjemmesiden Game.ngo

Seminarer

Det legges opp til minisseminarer slik som i fjor. De tre seminarene vil foregå både før og etter lunsj slik at man kan få med seg to av dem. Seminarene vil bli streamet.

  • Seminar 1: Mitt Valg og Lions Aid Norway gir deg en oppdatering på hva våre beste Lions-programmer gjør.
  • Seminar 2: Våre samarbeidspartnere. Vi har invitert Ridderrennet, Beitostølen Helsesportsenter og Birken til å komme og fortelle hvorfor samarbeidet med Lions er viktig.
  • Seminar 3: Her jobbes det med et seminar med klubbutvikling som tema. Garantert nyttig!