Nye ski til jul?

Nye ski til jul?

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 09.11.21. Oppdatert 16.12.21.

Kjøper din bedrift ett par håndlagede treski, produsert lokalt i Valdres, så inngraverer vi skiene med bedriftens navn. Den ene skien blir en av mange «solstråler», som blir en del av Solveggen på Beitostølen Helsesportsenter (BHSS). Solveggen vil bestå av ski fra alle bedriftene som har bidratt til aksjonen Lions Røde Fjær. Den andre skien kan du henge opp i din bedrift.

Den 7. november 1970 var Lions med på å endre samfunnet, da BHSS ble åpnet etter den første Lions Røde Fjær aksjonen i 1966. Nå skal vi igjen bidra til en samfunnsendring. Samfunnet har endret seg betydelig siden 60-tallet. Økt kunnskap gir innsikt og mulighet til å bidra til dem som trenger det mest. Alle barn og unge skal ha likeverdige muligheter uavhengig av funksjonsnedsettelse, etnisk bakgrunn og bosted.

Med aksjonen Lions Røde Fjær ønsker vi å bygge et nytt familie- og kompetansehus på BHSS. Dette er et nytt tilbud for barn og unge med sammensatte behov, innvandrerbakgrunn og deres familier.

Siden starten har BHSS vært stedet for mennesker med funksjonsnedsettelser, og tilbudet er gitt til mennesker i alle aldre fra hele Norge. Arbeidet har vært banebrytende i nasjonal og internasjonal sammenheng. Det sies at fagfeltet fysisk aktivitet og funksjonshemming ble «født» på BHSS, og institusjonen har i alle disse 50 årene bygget opp unik kompetanse på feltet. BHSS jobber aktivt med å utvikle og tilpasse institusjonen, samt tilrettelegge for nye behov.

Bilde av Solveggen med sitat Erling Stordal.

Kontakt

Kjøper du ett par ski til 50 000 kroner, vil du støtte opp om videreutviklingen av «Verdens første helsesportsenter»!

Ta kontakt med en av oss:

  • Lill Alver 900 23 214 /lill.alver@lions.no
  • Henning Cook 901 64 588 / henning.cook@bhss.no
  • Tor Erik Nyquist 410 46 827 / torerik.nyquist@bhss.no

Les mer om BHSS på bhss.no og aksjonen på lrf.no

I vedlegget under finner du denne informasjonen som PDF. Fin å bruke hvis du skal sende en e-post til noen som kan bidra.