Lions Vaffeldag 12 juni

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 10.06.21.

Kjøp en deilig vaffel av Lions lørdag 12 og støtt vårt internasjonale frivillige arbeid!

Lions Campaign 100 er en internasjonal innsamlingsaksjon der pengene går til vårt internasjonale hjelpefond Lions Clubs International Foundation (LCIF).

For å få oppmerksomhet om vårt frivillige arbeid internasjonalt og den fantastiske innsatsen som våre 1,4 millioner medlemmer i over 200 land utfører nærmest daglig, har Lions Norge satt lørdag 12. Juni som en merkedag. Oppfordringen til medlemmer og klubber over hele landet denne dagen er å selge vafler til inntekt for LCIF.

Når du kjøper en, eller kanskje helst to, deilige nystekte vafler vil du få vite mer om Lions’ arbeid i verden.

Med bakrgunn i Covid-19 pandemien opplyser vi om at alle smittevernsregler følges, og vi oppfordrer alle vaffelkjøpere til å holde avstand til både oss og til hverandre, samt følge de nasjonale, regionale og lokale tiltak og anbefalinger.

Følgende smittevernstiltak vil være på plass

• Vi er utendørs og holder avstand.
  • Vi desinfiserer alle kontaktflater jevnlig.
  • Antibac finnes tilgjengelig for oss og alle kunder.
  • Vi oppfordrer til å betale med vipps
  • Vi bruker munnbind og hansker og bytter dette jevnlig.
  • En person har ansvar for å minne folk på å holde avstand og følge anbefalinger.

Miljøvern

På våre stands bruker vi ikke plastkrus eller plastikkbestikk. I den grad der benyttes engangsutstyr er dette i resirkulerbar papp eller bambus.

Les mer og bidra digitalt

Her kan du finne ut mer om Campaign 100 og LCIF