Katastrofefondet gir leker til barna  i Gjerdrum

Katastrofefondet gir leker til barna i Gjerdrum

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 09.02.21. Oppdatert 09.03.21.

Photo by Sandy Millar on Unsplash

Lions Norges katastrofefond har bevilget 150.000 kroner til strakstiltak ved Gjerdrum Barnehage. 

Barnehagen lå rett ved skredkanten og kan ikke benyttes mer. Barnehagen har flyttet midlertidig til misjonshuset i Gjerdrum, og det skal nå bygges en ny barnehage.

Lions Club Gjerdrum sendte en søknad 31. januar til Lions Norges katastrofefond. Katastrofefondet har innvilget søknadsbeløpet, og har øremerket støtten til å avhjelpe nå-situasjonen til barnehagen og barna. Innkjøp av leker og hjelpemidler i den midlertidige barnehagen som er etablert i misjonshuset kan selvfølgelig tas med med til den nye barnehagen når den er klar. 

Lions Club Gjerdrum er i dialog med administrasjonen i barnehagen og får en mer detaljert liste / budsjett over prioriterte leker o.l. Lionsklubben har allerede bidratt med 140 000 kroner som tilskudd til den nye barnehagen. Dette er penger som omliggende Lionsklubber har bidratt med. 

- Vi håper bidraget fra katastrofefondet kan vidra til at både barna og de ansatte får en fin tid mens de venter på den nye barnehagen, sier Ole Tamlag, guvernørrådsleder i Lions Norge.