Jubileumfeiring  og kickoff på Beitostølen

Jubileumfeiring og kickoff på Beitostølen

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 08.12.21.

I forbindelse med feiringen av Beitostølen Helsesportsenters 50+1 år den 20 november, ble også Lions Røde Fjær aksjonen offisielt re-startet denne lørdagen.

Beitosprinten

Hele helgen 19-21 november hadde Lions Røde Fjær en stand på skistadion på Beitostølen. Masse folk var innom og fikk brosjyrer og en prat om aksjonen. Det var Lionsklubbene fra Valdres som sørget for bemanningen med hjelpe fra andre Lions som var på Beito denne helgen.. 

Alle utøvere som deltok i Beitosprinten hadde en rød fjær på på startnummeret, der man vanligvis har klubb-logoen sin. Speaker på stadion bidro med å fortelle publikum om Lions Røde fjær aksjonen i pausene. Kommentatoren på NRK-sendingen snakket også om aksjonen. Så det skulle godt gjøres om ikke de som var til stede her fikk med seg hva aksjonen går ut på!

Lions Røde fjær ble også markert da Birgit Skarstein pigget en runde på stadion for å markere at Para-VM  i snøsport i skal arrangeres på Lillehammer 12-13 januar 2022, med god støtte fra Beitostølen helsesportsenter. Lions Norge har oppfordret medlemmene om å delta som frivillige.  I en lomme på ryggen fraktet Birgit med seg en litt spesiell skitupp, et håndlaget symbol for arrangementet, og den var selvfølgelig prydet med blant annet en rød fjær. 

Jubileumsfest

Lørdag kveld ble Beitostølen Helsesportsenter behørig feiret. Senteret fylte 50 år i fjor, så denne festen ble et skikkelig fin senfeiring. Gymsalen var pyntet til en ugjenkjennelig og vakker festsal. Det var flott underholdning med flere artister, fantastisk god mat og mange fine taler. 

Lions Norges gave til 50-års jubilanten (se bilde over) var et trykk av et maleri som Melhus-kunstneren Jan Berg har malt og donert til aksjonen. Det var guvernørrådsleder Kjell Solstad som fikk æren av å overrekke gaven til styreleder Tove Linnea Brandvik. 

I løpet av kvelden ble det overrakt en helt ny hederspris - Helsesportens hederspris - til direktør Astrid Nyquist. 

Det var et tettpakket program denne kvelden, men generalsekretær for Lions Norge, Hroar Thorsen, fikk noen minutter til å snakke om aksjonen. Sammen med konferansier Nils-Ingar Aadne, også kjent som "Nilsi", fikk alle gjestene i salen en god gjennomgang av aksjonen.

Det ble vist små videosnutter fra hvert Lionsdistrikt der medlemmer bekreftet at de er klare for Lions Røde Fjær! 

Se bildene under så får du et bedre inntrykk fra Kick-Off dagen til Lions Røde Fjær!