Foreløpige resultater Lions Røde Fjær

Foreløpige resultater Lions Røde Fjær

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 18.02.22. Oppdatert 05.04.22.

Lions Røde Fjær (LRF) er en innsamlingsaksjon til Beitostølen Helsesportsenter. Her finner du lenker til resultatsiden og sosiale medier.


Her er eksempler på gode lokale aktiviteter - så langt. 

Gjøvik:

 

Lions Club Gjøvik har hatt aktiviteter for Lions Røde Fjær siden sommeren 2021, og har markedsført aksjonen på Facebook på en eksemplarisk måte. De har publisert egne bilder og videoer, og delt videoer og andre saker som er laget sentralt. De har også fått fine oppslag i lokalavisen. Samarbeidet med idrettslaget ga gode inntekter under bøsseaksjonen.

Melhus:

Lions Club Melhus har skapt oppmerksomhet med sitt flotte maleri som selges til inntekt for aksjonen. Ordføreren og assisterende ordfører lagde en fantastisk fin støtte video for aksjonen. Den kan du se her: 

 

Her finner du Facebooksiden til Lions Club Melhus

Fusa


Fusa er et lite sted rett øst for Bergen med litt under fire tusen innbyggere. Lions Club Fusa forteller på Facebook at de er "strålande fornøgd med LRF-aksjonen". De har hatt aktiviteter, stand og ikke minst, dør-til-dør bøsseaksjon. Gunnhild Rein Almås, som er medlem i LC Fusa og distriktsguvernør skriver:

- Myta om at folk ikkje har kontantar lenger er herved avliva. Kr 26.500 rett i bøssene + masse (70.979 kr) i Vipps! 

Drøbak

Lions Club Drøbak har hatt arrangementer og stand, solgt strikkeoppskrifter, stilt på dugnader og fått to solide bidrag fra næringslivet. Samarbeid med idrettslaget og russen ga god uttelling i bøssene. Denne klubben er også et flott eksempel på god markedsføring på Facebook!

 

Sjekk ut Lions Club Drøbak på Facebook

Valdres

I Valdres har tre klubber, Nord-Aurdal, Valdres og Vassfaret samarbeidet om å samle inn penger til "sitt" senter. Beitostølen Helsesportsenter er en hjørnesteinsbedrift som bygda er svært stolte av. LC Valdres var blant initiativtakerne både til den første innsamlingen til senteret i 1966 og den vi har nå. Målet nå er at klubbene,  seks kommuner og noe over 17000 innbyggere skal kunne bidra med 500 000 kroner til aksjonen. Bare bøsseaksjonen dro inn over 100.000 kroner, og per 15. februar har de tre klubbene totalt samlet inn 447 000. Den halve millionen er snart et faktum!

La disse klubbene være til inspirasjon. De bør gi alle god energi for en ekstra innsats til beste for bøsseaksjonen ut mars måned.

Lykke til!

 

Hilsen 

Henning Cook 

Leder for Hovedkomiteen for Lions Røde Fjær