Bli med på NSR2021 fra sofaen!

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 06.01.21. Oppdatert 31.03.21.

Nordisk samarbeidsråd 2021 arrangeres 16-17 januar. Møtet er åpent for alle Lionsmedlemmer, foregår i år digitalt og det er helt gratis for deg å delta!

I tillegg til å være et forum for diskusjoner og beslutninger, gir NSR (Nordisk Samarbeidsråd) deg gode muligheter til å søke ny inspirasjon, spenning og ideer. Hvorfor ikke benytte sjansen til å utvide ditt personlige nettverk av Lionsvenner?

Helgen 16-17 januar 2021 arrangeres NSR som et digitalt arrangement via en webkonferanseplattform, noe som gjør din deltakelse enklere enn noensinne.

Hele arrangementet er GRATIS, men du må melde deg på for å få tilgang. Helgens program og alle detaljer om arrangementet finner du på nettstedet www.nsr2021.org.

Takk for at du liker Facebook-siden. facebook.com/Lions.NSR. og arrangementet Lions NSR 2021 Arrangøren vil gjøre sitt beste for å holde deg oppdatert på den nyeste informasjonen.

Løver brøler for miljø og bærekraftig utvikling

Arrangementets hovedtema er miljø, og reflekteres i hele programmet.

Hovedtaler er Finlands mest kjente profesjonelle oppdagelsesreisende Patrick "Pata" Degerman som deler sine fantastiske historier om miljø og klimaendringer.

Det blir også temarelaterte workshops og seminarer for å utvikle aktiviteter som Lions kan ta i bruk for å jobbe med miljø-aktiviteter.

Det blir gode muligheter for å møte nye venner basert på å matche deltakere med lignende interesser. De blir også et innslag om bærekraftig mote og måter å skape en lysere fremtid for oss alle.

Registrer deg nå for delta her: https://nsr2021.org/

Dette vil være en fantastisk begivenhetsrik opplevelse, og forhåpentligvis får både du og klubben din en kjærkommen boost!