Vil du gjøre en forskjell? Bli med i Lions!

Så hyggelig at du er interessert i medlemskap i Lions!

Lions er en frivillig humanitær organisasjon med 1,4 millioner medlemmer på verdensbasis. I Norge har vi over 9000 medlemmer. I Lions kan du møte likesinnede over hele verden!

Vi liker å kalle oss "Gode venner som hjelper andre". Vi er kvinner og menn i alle aldre som ønsker å bruke noe av vår fritid til å hjelpe andre. Gjennom frivillig arbeid i samarbeid med kompetente partnere gjør vi en forskjell.

Et medlemskap i Lions innebærer et aktivt engasjement for å hjelpe andre. Det skal gi mulighet til personlig utvikling og inspirasjon i et miljø preget av vennskap og entusiasme.

Lions forholder seg nøytral i politiske og religiøse spørsmål. Alle Lions i alle land og kulturer deler en felles etisk norm og mål.

I Lions er vi opptatt av at innsamlede penger skal gå til hjelpearbeid, ikke til administrasjon. Utgifter til drift av organisasjonen dekkes av medlemskontingenten.

Hvordan bli medlem

Lokal Lionsklubb

Hvis du ønsker å bli medlem i en lokal Lionsklubb, ber vi deg ta kontakt med en klubb der du bor.

Her finner du en oversikt: Finn klubb

Lions Club Norge

Lions Club Norge er et nytt tilbud der du blir registrert som tilknyttet medlem. Det betyr at du ikke er forpliktet til å delta på aktiviteter og møter. Du betaler kun internasjonal og nasjonal kontingent. I 2020-2021 utgjør dette 43 USD + 300 NOK. Dette medlemskapet passer for deg som gjerne ikke har så mye tid til frivillig arbeid akkurat nå, men som gjerne vil støtte organisasjonen og holde kontakten.

Du vil få tilsendt medlemsbladet LION to ganger og annen aktuell informasjon. Tanken er at du også vil får invitasjoner til å delta på kurs, seminarer og aksjoner.