Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Skedsmo

Forsiden > Viken > Skedsmo

Nyheter

Velkommen til kunstutstilling 13. til 15. oktober 2017 i Skedsmo

Lionsklubbene Nedre Romerike og Skedsmo samarbeider om dette arrangementet for 10. gang.

Høstutstilling på Skedsmokorset 19.-21.oktober 2018

Lionsklubben Nedre Romerike Lions Club og Skedsmokorset Lions Club inviterer til Høstustilling med salg i Samfunnshuset på Skedsmokorset

På kunstutstillingen eller "Høstutstillingen på Korset" som den også blir kalt vil du finne malerier, litografier og annen kunst fra mer enn 80 kunstnere. 
I år er Lisa Aisato valgt som Årets kunstner. Hun er en norsk illustratør, bildebokforfatter og en meget populær billedkunstner. Du finner også flere lokale kunstnere på utstillingen som Rino Larsen, Kari-Anne Handeland med flere..! 
I tillegg til kunst kan du slå deg ned i en trivelig kafé med mange godsaker! Overskuddet av utstillingen går til Lions sitt humanitære arbeid i nærmiljøet. Vi har bankterminal og Vipps! Arrangører er som i tidligere år Lions Club Nedre Romerike og Lions Club Skedsmo.
Velkommen til en stor kunstopplevelse! Gratis adgang!

Lions penger til barn og ungdom med funksjonsnedsettelser

Kr 50.000 fra overskuddet ved LIONS kunstutstilling på Skedsmokorset 2018 blir gitt til Asak avlastningssenter. Pengene er tenkt brukt til opplevelser / aktiviteter for barn og ungdom med funksjonsnedsettelser i Skedsmo kommune. Gaven gis av Lionsklubbene LC Skedsmo og LC Nedre Romerike og ble overlevert på et personalmøte 16.01.19 med daglig leder ved Asakavlastningssenter Espen Eriksson til stede

Lions kan kunsten å gi - Lions Club Nedre Romerike og Lions Club Skedsmo

Årets kunstutstilling på Skedsmokorset gikk over tre dager fra fredag den 10. til søndag den 12. oktober 2014.