Lions Tulipanaksjon 2021 – gi her!

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 19.04.21. Oppdatert 06.05.21.

Helt siden 1983 har frivillige i Lions samlet inn penger til forebyggende arbeid for barn og unge. Lions Tulipanaksjon er landsdekkende og arrangeres årlig siste lørdag i april.

Lionsklubbene i Norge har hatt et år med langt færre aktiviteter og innsamlinger på grunn av koronapandemien. Lions Tulipnaksjon omsetter vanligvis ca. 950 000 tulipaner, i år er det bestilt 300.000.

Gi ditt bidrag her: https://www.lions.no/tulipanaksjon

Ettersom Lions tulipanaksjon støtter barne- og ungdomsprosjekter over hele landet, vil en reduksjon i tulipansalget føre til langt mindre penger til denne viktige målgruppen. Derfor er det satt opp en donasjonsside på hjemmesiden www.lions.no.

- Nå oppfordrer vi folk som bryr seg om barn og unges utvikling og oppvekstmiljø om å støtte oss. Selv om du ikke får en bukett tulipaner som «kvittering», sier generalsekretær Hroar Thorsen. Men du får garantert god samvittighet!

Vårt holdningsskapende program Mitt Valg er helt avhengig av Lions Tulipanaksjon for å kunne gjennomføre sine kurs. Alle bidrag, store og små, er med på at vi fortsatt kan støtte barn og unge med verdifull trening i å mestre hverdagen, og utvikle sosiale og emosjonelle kompetanse.