40 år med Lions Tulipanaksjon

40 år med Lions Tulipanaksjon

18.04.23 11:23 av Vibeke Katrine Aasland

Lions Tulipanaksjon har siden 1983 samlet inn midler til forebyggende arbeid for barn og unge. Én dag i året, den siste lørdagen i april, strømmer frivillige ut på gater og torg med favnen full av vakre blomster. Når du kjøper en bukett tulipaner fra Lions lørdag 29. april, støtter du godt ungdomsarbeid i hele landet.

Les mer
Siste etappe av Lions Røde Fjær!

Siste etappe av Lions Røde Fjær!

10.08.22 13:40 av Henning Cook

Nytt Lionsår betyr nytt styre i alle Lions klubbene. Vi håper at dere er klare for å gjennomføre siste etappe av Lions Røde Fjær frem til 1. januar. Som tidligere skrevet er det mange klubber som har planlagt ulike aktiviteter i høst, som vil bidra til at aksjonen kommer ytterligere nærmere målet på 50 millioner kroner.

Les mer
Alle heier på Beitostølen Helsesportsenter!

Alle heier på Beitostølen Helsesportsenter!

01.12.21 11:57 av Henning Cook

​I forbindelse med 50-årsdagen, som toppet seg med en fantastisk forsinket jubileumsfest den 20. november, er det ingen tvil om at alle heier på Beitostølen Helsesportsenter (BHSS). Anerkjennelsen fra alle samfunnslag i vårt langstrakte land gjør godt for det videre arbeidet for Lions Røde Fjær (LRF). Vi skal fortsatt heie på BHSS, men også handle for å få en vellykket aksjon. Best ever!

Les mer