Nesodden Lions Club forsetter sitt arbeide for lokalmiljøet | www.lions.no

Nesodden Lions Club forsetter sitt arbeide for lokalmiljøet

Riktig God Påske!

Nesodden Lions Club forsetter sitt arbeide for lokalmiljøet

Nesodden Lions Club forsetter sitt arbeid for lokalmiljøet til tross for Covid-19 og avlysninger av arrangementer.

Covid-19 viruset setter begrensninger for oss alle. Dette gjelder også for oss i Lions Club Nesodden.

Vi fortsetter vår møtevirksomhet via sosiale medier og telefonmøter men må dessverre avlyse flere av våre aktivitet for lokalmiljøet.

Vi har måttet avlyse Hyggekveld på Tunet, Mitt-Valg kurs, Tulipan Aksjonen og vårens Hjulskift. I tillegg er Festaften på Ski Videregående avlyst.

Nyhet for denne våren er at vi pakker bort sekkene med strøsingel fra salgskassen på Circle-K. Disse erstattes i sommer med sekker med naturgjødsel. Dette er naturgjødsel av beste kvalitet med Lions Logo på sekken. Pris per sekk vil koste NOK 249,00.

Hver og en av oss må gjøre det vi kan for vårt nærmiljø. Vi må fortsette å følge Koronavettreglene. Ta vare på familie og venner og ikke glemme naboer og enslige som eventuelt trenger hjelp. Det kan være noen der ute som trenger din hjelp til å handle eller andre gjøremål.

Denne Påsken har de fleste av oss muligheter for å bli bedre kjent i vårt nærmeste turområde. Finn en sti du ikke har gått før. Hva med en soloppgangstur og utefrokost? Vend ansiktet mot solen, senk skuldrene og hold dere friske!