Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Oslo/Bekkelaget

Forsiden > Oslo > Oslo/Bekkelaget
LIONS CLUB BEKKELAGET BOKMARKEDET 2020

For entusiaster - av entusiaster!

LIONS CLUB BEKKELAGET BOKMARKEDET 2020

BRUKTE KVALITETSBØKER OG MUSIKK TIL USLÅELIGE PRISER!

Lørdag 17. og søndag 18.:  Bekkelagshuset kl. 1000 – 1700

Mandag 19. – onsdag 21.:  Bekkelagshuset kl. 1400 – 2100

I tillegg til et stort utvalg brukte bøker selger vi musikk – vinylplater, CD og noter, sammen med lydbøker og DVD'er.

Bøker: Vi har ca. 20 000 brukte kvalitetsbøker til salgs til priser ingen kan matche! Alle bøkene er sortert og kvalitetsvurdert – vi selger bare kvalitetsbøker. Alle bøkene er kategorisert, vi har kategorier med samleobjekter, gavebøker, historie/krigshistorie, mat og drikke, krim, tysk/engelsk/franske bøker, biografier, humor, samfunn, romaner osv. osv., og ikke å forglemme stor avdeling for barnebøker.

Posesalg:  Pocketbøker: alle dager. Fyll en stor bærepose med de bøkene du ønsker og

betal kr. 250 for hver pose!

Alle bøker: onsdag 24. oktober, full, stor bærepose for kr. 250!

Store muligheter for å gjøre gode funn i alle kategoriene, du er uansett garantert bøker av høy kvalitet!

Musikk: Vi har egen musikkavdeling med avdeling for vinyl og CD som også er sortert og kategorisert. Uslåelige priser og muligheter for å gjøre et kupp!

Hvor: Du finner oss på Bekkelagshuset, ta trikken linje 18 eller 19 til Sportsplassen som ligger vegg-i-vegg med Bekkelagshuset.

Adressen til Bekkelagshuset er Kongsveien 50, men vær oppmerksom på at adkomst med bil foretas fra Ekebergveien: fra Ekebergveien ta av vestover på Sandstuveien eller Erlandstuveien til Jomfubråtveien/Jomfrustien hvor det er parkering ved Bekkelagshuset.

Gi bort bøker: Hvis du har bøker du ønsker å gi bort er det fint om du tar kontakt enten før eller etter Bokmarkedet! Under markedet har vi mer enn nok å gjøre!

Ta kontakt med Olav på telefon 415 62 616. Vi henter bøker etter avtale, eller avtaler levering av bøkene direkte på vårt lager.

Vi garanterer at hele overskuddet fra bokmarkedet går uavkortet til personer eller organisasjoner som har behov for støtte, lokalt og internasjonalt!