Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Hvaler

Forsiden > Viken > Hvaler

Dansegalla Hvalerhallen 2019 - 28. september

Årets Dansegalla, 28. september, kan bli svært populær. To godt kjente svenske danseband, Callinaz og Donnez, spiller. De var nylig på TV i både Norge og Sverige.

Alle våre sponsorer bidrar til en flott arrangement.

Dansegalla Hvalerhallen

Hvalerhallen er stor med stort dansegulv. Arrangementet starter kl 20, men dørene åpner kl 19.

Vi har bordbestilling, 913 14 026, og gratis buss mellom hall og hhv. Skjærhalden og Utgårdskilen. Buss til Fredrikstad etter festen.

Det blir salg av øl og vin, samt noe å spise.

Aldersgrense er 18 år.

Bill: Ved inngang kr 350,

Ticketmaster (815 33 133), Kiwi Vesterøy, Bunnpris Asmaløy, Kiwi og Spar Skjærhalden, Narvesen Østfoldhallen og Torvbyen : kr 300.

Dansegalla for 18. gang på Hvaler - Lions Club Hvaler

– Hadde vi ikke hatt såpass mange sponsorer, så hadde det ikke blitt noe, sier Bjørn Lilleng hos Lions på Hvaler. Lørdag 29. september kan du igjen danse i Hvalerhallen.

Ildsjel fra Hvaler fronter kampen mot rusmisbruk – Lions Club Hvaler

Sammen med en tidligere rusmisbruker drar Geir Nordstrand fra LC Hvaler rundt til distriktets skoler og viser «Det røde eplet» – en sterk historie fra rusmiljøet i Fredrikstad.

Se filmsnutt (trailer) for dokumentarfilmen Det Røde Eplet (2013)

Vi viser til Distriktsnytt for august 2017, der DG Svein J. Lie i sitt månedsbrev kommenterer Lions Club Hvalers hjertebarn «Det Røde Eplet». Her følger en 5 minutters trailer.

Klar for dansebandgalla med Rune Rudberg?

Lørdag 30. september kommer han. Hele Norges Rune Rudberg er «gulrota» når Hvaler Lions byr opp til dansbandgalla lørdag kveld.

Suksess i Hvalerhallen

Hvaler Lions har i en årrekke hatt tradisjon for dansegalla i Hvalerhallen hver høst. Også i år.

Vi i "De danseglade" tok oss en prat med primus motor Bjørn Edgar Lilleng om årets dansefest.

Flere trengende på Hvaler - Lions på Hvaler

Hvert år deler Nav og barnevernstjenesten ut gaver og mat til Hvaler-innbyggere som sliter økonomisk. Utdelingen skjer på vegne av de frivillige organisasjonene Lions og Sanitetsforeningen som kjøper inn eller bidrar med pengebeløp.

VELKOMMEN TIL DANSGALLEN PÅ HVALER DEN LØRDAG 26.9.2015

HVORFOR IKKE BESØKE LC HVALERS STORSATSING?

Innsamling av mat med utgående holdbarhetsdato

Hvaler Lions har startet innsamling av mat med utgående holdbarhet

Salg av strøsingel

Nå er vinteren her og jammen er det glatt.

Over 400 på dansegalla på Hvaler

Dansegallaen i Hvalerhallen lørdag ble en så stor suksess at arrangørene allerede nå slår fast at det blir galla også neste år. Klippet fra Fredriksstad Blad – papirutgaven,  –29. sep. 2014

Det Røde Eple - LC Hvalers hjertebarn

DET RØDE EPLE  -  LC HVALERS HJERTEBARN

Det Røde Eple - skolevisninger i gang

Visninger på skolene av filmen Det Røde Eple er i gang.

Havnefestival ble folkefest på Skjærhalden

Det var fullstappet med mennesker på Skjærhalden i helgen, da Skjærhalden Havnefestival gikk av stabelen. Aktiviteter for både store og små fant sted i havna, og det var god stemning på sommerperlen Hvaler.

Mange timers dugnad bak årets Dansegalla - Lions Club Hvaler

Lørdag 21. oktober var det igjen klart for Dansegalla i Hvalerhallen, bak arrangementet står det 40 dugnadspersoner, som arbeidet fra fredag kveld og helt frem til dørene åpnet klokken 19:00 lørdag kveld.

Les artikkelen i Demokraten 22.10.2013

Velkommen til dansegalla i Hvalerhallen lørdag 27. september - Lions Club Hvaler

LC Hvaler arrangerer årets dansegalla 27 september og oppfordrer Lionsmedlemmer til å delta . Dette er en fantastisk mulighet til å samles til dans og hygge, treffe nye og gamle kjente. Ille langt, sier dere - ingen ting er umulig.

Hvalers største dansegulv - Lions Club Hvaler

De har holdt det gående mot alle odds i 14 år. I høst skal dansegallaen i Hvalerhallen satse stort med 250 kvadratmeter dansegulv.

Øystein byr opp til dans - Lions Club Hvaler

Lørdag 27.september har dugnadsgjengen i Hvaler Lions igjen «bygd om» idrettshallen på Hvaler til dansearena.

Oslopar på sitt 10. besøk - Lions Club Hvaler

Dansegalla på Hvaler betyr seks timer uten pustepause. Paret Birgit og Dag Pettersen fikk danset av seg hummeren.

Ingemars og Contiki i Hvalerhallen - Lions Club Hvaler

I overkant av 500 danseglade gjester fant veien til Hvalerhallen lørdag den 1. oktober. Da var det igjen klart for den tradisjonelle årlige dansegallaen som Lions Club Hvaler arrangerer.

Klar for svingom i Hvalerhallen - Lions Club Hvaler

For 16. året på rad arrangerer Hvaler Lions dansegalla i Hvalerhallen