Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Berg Lions Club

Forsiden > Oslo > Berg Lions Club
Klenodiebokoversorteringsmesteren Odd Bryhn i Berg Lions Club!

Bildet viser Klenodibokoversorteringsmester Odd Bryhn I Berg Lions Club. Han er primus moter i arbeidet med å katalogisere auksjonsbøkene (mer om det i et annet innlegg en annen dag) og han er sentral i å vennlig sparke andre Løver i baken så listen over de litt dyrere fatsprisbøkene blir klare i tide til Bokmarkedet.

Klenodiebokoversorteringsmesteren Odd Bryhn i Berg Lions Club!

Berg Lions Club er verdensberømt (tror vi selv iallafall) på grunn av vårt gedigne Bruktbokmarked som i år kjøres for 41ste gang.  Møt opp på Vestre Aker Skole i Oslo  https://www.facebook.com/LionsBokmarkedet fra og med lørdag 5. november til og med søndag 13. november.  Er du redd for trengsel og ikke liker andre for tett innpå deg møt ikek opp kl 10 på lørdag 5 november. Da er det nemlig kaos og folkeliv uten like.  Tilsvarende lørdagen etterpå. Da har vi nemlig bare helt nye bruktbøker på plass. Fredagen kaster vi ut alle usolgte bøker om kvelden etter at vi har hatt en times posesalg. Og inn kommer det titusener av nye bøker.