Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Berg Lions Club

Forsiden > Oslo > Berg Lions Club
En hedersmann vinner tilslutt!

Vindrikkeren i et lykkelig øyeblikk!

En hedersmann vinner tilslutt!

Det ærede Berg Lions Club medlem Paal Røiri - snart 84 år ung - vant den ene av de to utloddede vinflaskene på klubbmøtet tirsdag den 24. mai 2016 som igjen ble avholdt på den æreverdige Berg Gård. Hedersmannen utbrøt idet han fikk flasken overlevert: "Det er første gang på 42 år at jeg har vunnet".

Paal har med dette vist at det går an å vinne selv for den mest uheldige - så sant man er standhaftig - 10 loddsalg i året blir 419 utlodninger det før seieren endelig skjedde på den 420ende utlodningen. Gratulerer Paal! Det var vel fortjent etter å ha deltatt og sjauet på 40 utgaver av Lions Bokmarkedet. Så vidt det huskes måtte den sterke Jubilanten så vidt ha avløsning etter 30 minutter hard jobbing under en alt for hurtig opptransportering av tunge jernhyller fra kjelleren på Vestre Aker skole i fjor.