Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Berg Lions Club

Forsiden > Oslo > Berg Lions Club
Bok- og LP-plateleveringer til det berømte Lions-Bokmarkedet i Godals vei 12.

Husk nå bokleveringene på mandagskveldene :-)  Det er vanskelig å se Lions Boklager om du stirrer rett foran deg og aldri vrir hodet sidelengs når du kjører langs Godals vei. Du må se til venstre om du kjører oppover veien og til høyre om du kjører nedover veien. Det er veldig vanskelig å se Bunkeren på høyre siden siden den ligger gjemt bak en gammel tennisbane. Det er massevis av parkeringsplasser utenfor Lions Boklager. Gå inn og finn en Løve til å hjelpe deg å finne traller og ta med deg en Løve eller to ut som arbeidskraft.

Vi har noen få medlemmer som ikke er pensjonister. De har lite tid til å hente bøker ute på byen på grunn av arbeid (for et heft), barn (for et heft del to) og husarbeid (vi er da likestilte). Vi har mange pensjonistmedlemmer, noen få av dem - eksempelvis Gamle Ørn Harald og Falkøye Henning er spreke som bare det og de henter lass på lass med bøker. Resten av oss, med alle våre fysiske skavanker foretrekker å ligge henslengt i treet over inngangsdøra til Lions-Boklageret mens dere høyt elskede bok- og LP-platedonatorer bærer bøkene inn i lageret. :-)  Ja - det skjer hver eneste mandagskveld som ikke faller på en helligdag.