Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Berg Lions Club

Forsiden > Oslo > Berg Lions Club
Bøkene som ingen får vite noe sikkert om før 16. november 2015.

Noen fordeler skal de som leser og ser på bilder på Lions Clubs Norges offisielle websider ha :-)  Her er storparten av de fineste bøkene våre presentert i et bevisst dårlig fotografi - for å gjøre identifikasjonen litt vanskelig. :-)   Antikvariatshandlere og samlere av førsteutgaver av bøker med og uten dedikasjoner får forsøke å blåse opp bildet om de ønsker å se titlene og forfatternavn.   De fleste av disse bøkene kommer til salg på den 3. Lions-Bokauksjonen  som avsluttes på lørdag 13. februar 2016 i Vestre Aker skoles storstue.  Noen av bøkene vil vi nok spare til den 4. Lions-Bokauksjonen - bare for å være sikre på at vi holder interessen for Lions-Bokauksjonen høy framover.  Bøkene vil averteres på  www.skanfil.no  noen uker før den fysiske delene av Lions-Bokauksjonen.