Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Berg Lions Club

Forsiden > Oslo > Berg Lions Club
Har du fått det med deg?

Du som elsker de veldig gamle og sjeldne bøkene våre, du som driver et Antikavriat og alle vi andre? Lions-Bokmarkedet og Lions-Bokauksjonen som kjøres i samarbeid med våre gode venner i  www.skanfil.no holder på å skille lag tidsmessig, men heldigvis ikke organisasjonsmessig!
Lions Club Oslo/Berg vil selvfølgelig fortsette å drive begge virksomhetene. Men til og med vi har svakt begrenset arbeidskapasitet. Med alle vår fysiske og mentale styrker som burde tilsi at vi kunne kjøre to arrangementer samtidig har vi likevel litt motvillig kommet til at den relativt nye, men allerede berømte Lions-Bokauksjonen må flyttes tidsmessig. Vi inviterer derfor alle tilbake til Vestre Aker Skole lørdag 13. februar 2016 til den 3. Lions-Bokauksjonen. Det 40. Lions-Bokmarkedet avholdes selvfølgelig som annonsert 7.-15. november 2015.