Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Berg Lions Club

Forsiden > Oslo > Berg Lions Club
And he won´t lie down.

Gamle Ørn = Harald Eikeland - i dag 9. november på Lions-Bokmarkedet fotografert av PR-avdelingens juniormedlem med Løven Odds kamera. The Grand Old Man med brukket arm til å hilse med. Bildet er uskarpt - skjeldvende hånd på halve PR-avdelingen eller fett på linsa eller begge deler.

And he won´t lie down.

And he "won´t lie down" . Gamle Ørn er tilbake på Bokmarkedet. Vi har akkurat fått inn et nytt bilde av Gamle Ørn tatt med en Løve-iPhone.  Det tok faktisk så mye som en hel time å få oversendt bildet til PR-avdelingens juniormedlem. Men The Grand Old Mand Harald Eikeland er tilbake - som ventet. Han "trynet" i en trapp på Majorstua under henting av bøker fra en av våre gode givere for et par tre dager siden og Harald "ødela" en hel kasse med fine bøker med blodsøl. 
Han var en natt på Legevakta og fikk fikset en brukket arm og fikk ordre om å ikke bruke PC og ordre om ikke å lese. Men det ble ikke gitt noen ordre om å ikke bruke den friske armen til å supplere bøker med i halvtomme hyller på Lions-Bokmarkedet

De to periodene (vi er nå inne i andre periode) Harald har organisert Lions-Bokmarkedet har har omsetningen gått strekt opp!  Det kan være en liten utfordring (fy for et ord "utfordring" er) å være undersåtten til Harald, men han har enorm kunnskap og  vet hva han gjør. Se ham i øynene og du så ser du dessuten den veldig gode gutten inni der.