Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Berg Lions Club

Forsiden > Oslo > Berg Lions Club
Berg Lions Bruktbokmarked - en Årlig Suksess

Hvert år i den første uken av november innreder Berg Lions medlemmer gymnastikksalen på  Vestre Aker skole med egne reoler for salg av brukte bøker. Når  markedet åpner står det ca. 30 000 pent brukte bøker i hyllene. At det i løpet av markedet etterfylles med ytterligere 30 000 bøker indikerer at dette er et marked av dimensjoner. Klubben er sikker på at Bruktbokmarkedet  er blant landets første i sitt slag og vi er absolutt sikre på at det er det største.

Bokmarkedet avholdes årlig på Vestre Aker skole, Ullevålsveien 37 i Ullevål Haveby i Oslo. I 2013 fra lørdag 2. til søndag 10. november.

Gå til http://bokmarkedet.webs.com for mange opplysninger om markedet. Åpningstider: Lørdager: kl 10 - 18, Søndager: kl 13 - 18 , Mandag– fredag: kl 17 - 20

Posesalg foregår klokka 17.00-20.00 fredag 8. nov. og søndag 10. november i 2013. En stappfull standard plastpose koster 100 kroner! Fredag kveld skiftes alle usolgte bøker ut. Bare nye bøker de to siste dagene!

Innsamling av bøker.  Gjennom hele året samler vi inn brukte bøker. Over 400 privatbillass samles inn i løpet av året. Har du bøker som vi kan selge, er våre kontakttelefoner:

988 31 809

988 32 061

Hvorfor levere bøker til oss?

Inntektene fra bokmarkedet og de øvrige aktivitetene våre går, uten fradrag for administrasjons-kostnader i klubben, til Lions aktive innsats som er spesielt rettet mot de svake i samfunnet og de som er i nød.

Mye om bruktbokmarkedet:  http://bokmarkedet.webs.com

Salget gjennomføres på 9 dager, og er tidligere arrangert i 37 år. Det krever stor fysisk innsats fra medlemmene. Hele året samler Løveguttene inn bøker som sorteres i mer enn 30 ulike grupper. Sorteringen gjøres for å kunne tilby en høy kvalitet på bøkene. Alle henvendelser som klubben får om brukte bøker til markedet, og tilstrømmingen av nye samt gamle kunder, viser at markedet har vunnet anerkjennelse ut over det lokale miljøet.

Bredt utvalg.  De ulike gruppene er tydelig merket. Det er for eksempel lokalhistorie, kokebøker, lyrikk, ordbøker, romaner, barnebøker, krigshistorie, oppslagsverk, religion, kart, musikk, kunst, historie, romaner på norsk, romaner på engelsk, engelske og norske pocketbøker hver for seg, hobbysport- jakt- fiske, familie- helse- psykologi, jus- økonomi- ledelse, naturvitenskap- teknikk- miljøvern samt geografi-reise, men det er også tegneserier, noteark og vinylplater, ja til og med førsteutgaver av kjente klassiske forfattere, men det er også tegneserier og vinylplater, DVD og lydbøker. Normalprisen er 50 kroner for en bok.

Ikke bare bøker.  For en tid tilbake var det en kjøper som spurte om han kunne få en bestemt bok for 35 kroner. Det ble akseptert, og han spurte da om dette var sikkert og åpnet boken. Der lå det 2000 kroner. Mannen valgte å donere pengene til Lionsklubben slik at midlene kunne benyttes til gode formål.