Kjøp en vaffel fra Lions lørdag 10 juni og støtt vårt internasjonale humanitære arbeid.

På den årlige Lions Vaffeldag (LCIF Day) ønsker vi å formidle hva vi gjør internasjonalt og spesielt gjennom vårt hjelpefond Lions Clubs International Foundation (LCIF).

Neste vaffeldag arrangeres lørdag 10. juni 2023, over hele landet. Kjenner du duften av nystekte vafler denne dagen, er det sannsynligvis lokale Lions som vil gi deg en smakfull opplevelse. La deg lokke til en uforpliktende prat med oss! I 2023 er det spesielt hjelpen til Ukraina og jordskjelvrammede i Tyrkia/Syria som er i fokus.

LCIF er en global stiftelse som støtter 1,4 millioner medlemmer i Lions Clubs International gjennom bidragsordninger (grants). Disse bidragene styrker det frivillige arbeidet og motiverer flere til å bidra, både til lokalsamfunn og globalt.

Siden LCIF startet i 1968 har stiftelsen bevilget mer enn 18 000 donasjoner på over 1,2 milliarder USD. Vi forbedrer helse og livskvalitet, styrker samhold og støtter mennesker i nød både lokalt og globalt. Våre globale fokusområder er katastrofehjelp, diabetes, syn, barnekreft og miljø.

 

Aktiv

Støtt

Støtt vårt internasjonale hjelpearbeid LCIF!

Når du støtter LCIF er du med på å styrke hjelpeprosjekter over hele verden.

OBS. Når du bruker Vipps som betaling i denne donasjonsmodulen, går pengene direkte inn til regnskapsprogrammet. Derfor står det "Effektus". Vi kan forsikre deg om at det er helt i orden, hele beløpet går til formålet.

Takk for din støtte!

Aktiv

Støtt

Ansvarlig for innsamlingen

Lars Tveter

Kontakt ansvarlig

Pengene utbetales til:

Lions Norge

Orgnr.: 971 437 391

Se film om LCIF og Lions