Lions Tulipanaksjon er en årlig og landsomfattende innsamlingsaksjon til inntekt for forebyggende arbeid blant barn og unge.

Neste aksjon er lørdag 24. april 2021.

Motto for aksjonen er "Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne".

En av Lions hjertesaker er forebyggende arbeid blant barn og unge. De unge vet mye om narkotika, men ikke nok om å ta de riktige valgene. Et godt skole- og læringsmiljø er viktig for å styrke barns sosiale kompetanse. Lions har derfor utviklet et undervisningsprogram som heter "Mitt Valg". Tusenvis av barn og unge får hver dag trening i å ta ansvar, kommunisere, få økt selvtillit, ta beslutninger og sette seg mål. Gjennom Lions Tulipanaksjon kan vi finansiere dette arbeidet. Takk for din støtte!

Lions Tulipanaksjon gir over 10,5 millioner kroner netto (forutsatt at 1. million tulipaner selges for 100 kr per bukett á 8 blomster).

Det er frivillige medlemmer i Lionsklubbene som selger tulipaner og organiserer lokale arrangementer på Lions Tulipanaksjon. Det kan være stands, konserter, trimløp, etc. I filmen over fr du et lite innblikk i våre aktiviteter.

Ta vel i mot våre frivillige ildsjeler lørdag 24. april!

Slik støtter du
Gi ditt bidrag til din lokale Lionsklubb på selve aksjonsdagen!
Som bedrift kan du bestille tulipaner fra Lionsklubben og gi dine ansatte eller kunder en ekstra hyggelig oppmerksomhet.

Ta kontakt med en Lionsklubb i ditt område for avtale.

Logo

Det finnes to utgaver av logoen. Den stående, slik som den på bildet, er den vanligste. Det er også en rektangulær variant. Motivet bør vises på en hvit/lys bakgrunn.

Du finner begge variantene her i to filformater, jpg og ai:

• Jpg egner seg til det aller meste
  • Ai er vektorisert og ment brukt på større plakater, bannere etc. (krever spesialprogram for å åpnes)

Trenger du logoen i et annet format, ta kontakt med administrasjonen.

Klikk på boksene under for å laste ned logoen til din maskin.

Det er mitt valg - se film om å lære sosial kompet

Lions har valgt å fokusere på tiltak som virker holdningsskapende og forebyggende mot narkotika. Denne filmen forklarer hva vårt undervisningsprogram "Det er mitt valg" handler om.