Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Vinnere av Conventionlotteriet 2015
Vinnere av Conventionlotteriet 2015

Det er i år fem klubber som er trukket som vinnere i Conventionlotteriet. Vinneren får reise, opphold og deltagelse på Lions Clubs International Convention som arrangeres i Fukuoka, Japan. Premien har en verdi på ca 50.000 kroner.

Den internasjonale kongressen er organisasjonens største event for hele verdens medlemmer. Den starter fredag 24 juni og avsluttes tirsdag 28. juni 2016.

Premien i Lions Norges Convention-lotteri er en reise, opphold og deltagelse på convention for en norsk Lions med ledsager, evnt. to medlemmer fra samme klubb. Utreise er ca. 20. juni med retur ca. 29. juni. Opplegget for Convention-vinnerne organiseres av Lions Norge.

Fukuoka er Japans sjette største by og ligger i den sørlige delen av Japan. Egentlig er det to byer som er vokst sammen - havnebyen Hakata og den tidligere slottsbyen Fukuoka.

Urban vitalitet og ekte gjestfrihet er bare noen av grunnene som gjør Fukuoka City et flott reisemål. I Fukuoka finner du det eldste eldste Zen tempel i Japan. Byen er også kjent for sin gourmetmat. Fukuoka City er også en pioner i å bruke gjenvunnet vann.

Vinnere

Trekningen fant sted i Hobøl 7. desember 2015.

Loddnummer

Vinnerklubb