Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Nytt nyhetsbrev Lions Røde Fjær 2020
Nytt nyhetsbrev Lions Røde Fjær 2020

Nytt nyhetsbrev Lions Røde Fjær 2020

Nå skjer det mye positivt og brikker faller på plass. Det er all grunn til å henge med nå!

Nyhetsbrev Lions Røde Fjær 2020 nr 2

Les/last ned  nyhetsbrevet som PDF her

I forrige uke var det to flotte begivenheter på Beitostølen. Torsdag 21. november ble jubileumsboka for Beitostølen Helsesportsenters lansert, med en fantastisk TV-eksponering på lokal TV-sending fra NRK Innlandet og på selveste Dagsrevyen! En av historiene i jubileums-boka handler om Gustav, som ble mobbet i skisporet av voksne. Da Gustav ble invitert til Beitostølen for å være med på boklanseringen, fikk vi mye god oppmerksomhet. Han fikk møte både forfatteren Jon Gangdal og en av sine store idrettshelter, Birgit Skarstein.

Her er klippet fra Dagsrevyen om lansering av boken; https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/201911/NNFA19112119/avspiller

Gustav og Birgit lrf200

Her er klippet fra NRK Innlandet med både boklansering og et intervju med direktør Astrid Nyquist, som også fremhever Lions og Lions Røde Fjær: https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestnytt/201911/DKOP98112119/avspiller

astrid nyquist intervju lrf 2020

På fredag 23. november var det guvernørrådsmøte på Grønolen Fjellgard på Beito, og dagen etter var guvernørrådet, viseguvernører og andre gjester invitert til et inspirerende og informativt kick-off på helsesportsenteret. Det er helt klart at budskapet synker dypere inn når man med egne øyne får se hvordan mennesker med ulike funksjonsnedsettelser får hjelp til å leve et mer et aktivt og meningsfylt liv.

Hjemmesiden lrf2020.no og innlogging

På lrf2020.no finner du en innlogging til en medlemsside med informasjon og materiell du trenger for å gjennomføre en god aksjon. Mye av informasjonen ligger på et passordbeskyttet område som du finner ved å klikke på «logg inn» øverst til høyre på siden.

Den 7. november fikk alle medlemmer en invitasjon på e-post for å logge inn. Denne invitasjonen blir automatisk generert og sendt fra systemet med avsenderadresse: notifications@onlineacademy.se. Det er ikke noe mistenkelig ved dette og er helt ufarlig. Dette er altså ikke spam!

Det vil bli sendt ut en ny invitasjon. Dersom du allerede har logget inn og opprettet passord, kan du se bort fra denne invitasjonen. Hvis du fortsatt savner denne e-posten, sjekk spamfilteret/søppelposten. Hvis du ikke finner den der, send en e-post til lrf2020@lions.no så hjelper vi deg.

Vipps

Å betale småbeløp med Vipps har blitt svært vanlig. Til årets NRK TV-aksjonen ble omtrent halvparten av bidragene til bøsseaksjonen betalt med Vipps. Vi har fått anbefalt av Vipps å lage én konto for hver klubb. Slik ivaretar vi klubbens ønske om å kunne overføre alle bidrag fra klubben i en sum. Dette kommer vi tilbake til.

E-post

I forrige nyhetsbrev kom vi til å skrive feil e-postadresse under kontakt oss. Riktig adresse er altså lrf2020@lions.no

Kjøp og selg lys og kort

Vi samler alle salgsprodukter for aksjonen på et sted i nettbutikken som du finner her: https://lions.adprofil.no/.

Lions Røde Fjær-lys (7X15 cm) er dekorert med en stor rød fjær og et sitat fra Erling Stordahl. Det leveres i en gaveeske påtrykt bilder og informasjon om aksjonen. Utsalgsprisen er 200 kroner. Klubber som bestiller 6 lys eller flere, betaler 130 kroner per stk. Det er også laget et salgsskilt med all den betalingsinformasjonen du trenger. Det er kun Vipps som gjelder. Dette er en super gave som lyser opp i en mørk og hyggelig tid innendørs.

I nettbutikken finner du også nydelige Lions Røde Fjær-kort. Bruk dem når du gir en gave, en oppmuntring eller skriv julekort. De vekker oppsikt! Du kan kjøpe både 1 pakke med 5 kort og konvolutter til 200 kroner, eller 10 pakker med 5 kort og konvolutter for 1300 kroner.

Overskuddet for lys og kort går selvsagt til LRF2020!

Filmer

Nå har vi et titalls korte snutter klare. De har ulike budskap som fremføres av ansatte, brukere, Lions, ambassadører med flere. Disse er skreddersydd for sosiale medier, men kan også brukes i presentasjoner og salgsmøter. Ettersom filmene skal lanseres i tråd med en overordnet aksjonsplan, vil du finne en liste på medlemssiden til lrf2020 og med informasjon om alle filmene og når de kan lastes ned/brukes. Når de først er «ute» er det bare å trå til med å kommentere, like og dele.

Kampanjefilmen kan du se og laste ned her: https://vimeo.com/324956161 

Reklamefrie dager

1. juledag, langfredag og 1. påskedag samt 1. pinsedag er såkalte reklamefrie dager for alle som kringkaster kommersielt fra Norge. For TV gjelder dette TV2-kanalene og Discovery-kanalene (TV Norge+++). Kanalene har gått inn for å gi frivillige organisasjoner mulighet til å fremføre sine budskap gratis disse dagene. Lions har i år søkt om å få vise en film om Beitostølen Helsesportsenter og Lions Røde Fjær 2020. TV2 har tildelt oss plass, og krysser fingrene for at også Discovery gir oss plass. 

Filmen for reklamefrie dager (30 sek) kan du se her:  https://vimeo.com/374879116/d3843f02ba

Jubileumsboka

Beretningen om Beitostølens helsesportsenter gjennom 50 år «Det muliges kunst» er skrevet av Jon Gangdal. Han har fortalt mye av historien gjennom brukernes egne historier, og fortid og nåtid går hånd i hånd. En mesterlig bok om små helter med store drømmer! Boken selges i alle norske nettbokhandlere. Alle norske (fysiske) bokhandlere er også pliktige til å bestille boken dersom en kunde ønsker det, så du kan også gå i din lokale bokhandel og spørre etter boken så bestiller de den til deg.

Er du en SoMe-ressurs?

Facebook blir den aller viktigste SoMe-kanalen for aksjonen. Vi vil lansere både en ekstern og en intern facebook-side før jul. Men det er jo flere plattformer, og for innholdsproduksjon til disse trenger vi hjelp av noen dyktige kommunikatører med en god nese for salg, forhåpentligvis et medlem. Da tenker vi i første omgang Instagram, Snapchat, LinkedIn og Twitter. Noe innhold, slik som appell-filmene, kan kjøres på alle kanaler, men vi vil trenge hjelp til å lage spesifikt innhold og administrasjon av den enkelte kanal. Hvis du vil bidra, send en e-post til lrf2020@lions.no med en kort presentasjon av deg selv og hvilken kanal du vil jobbe med.

Taggene våre som kan brukes allerede nå, blir; #lrf2020 og #småhelterstoredrømmer

Distriktsansvarlige og LRF-koordinatorer

Det er distriktsguvernøren som har ansvaret for aksjonen i sitt distrikt. Det er opprettet et verv i medlemsregisteret på lions.no som heter DLRF Distriktsansvarlig LRF 2020. Denne personen er ment å være en ressursperson for aksjonen. Det samme gjelder klubben. All informasjon vil imidlertid fortsatt sendes direkte til klubb/medlem og være tilgjengelig for alle på lrf2020.no. 

Verdenspresidentens besøk

Vi har fått signaler om at vi får besøk av internasjonal president Dr. Jung-Yul Choi i løpet av mai/juni 2020. Vi ser i denne forbindelse på mulighetene til å lage et event/samling på Beitostølen der vi bruker konseptet fra mestringspakka (se under). Mer om dette kommer.

Donor-pakkene

Alle som gir et større beløp til aksjonen, vil komme på en real stasvegg! Tilbudet til næringslivet er tredelt.

Ski- og solvegg: Alle beløp fra alle andre enn Lions (bedrifter, kommuner, institusjoner etc) over 50.000 kr kvalifiserer til det vi kaller Ski- og solveggen. Ski kommer som kjent i par – den ene havner på veggen med bedriftsnavn + beløp inngravert, den andre får giveren til sitt kontor.

Mestringspakka (mestringspakka.no) er et event-opplegg for bedrifter med spennende aktiviteter å gjøre sammen på helsesportsenteret.

Vi jobber i tillegg med et konsept for et mer inkluderende arbeidsliv, såkalt «Genialjobb». Mer om dette vil dere få vite når flere brikker faller på plass.

Lionsveggen, med bidrag i størrelsene 25.000, 50.000, 75.000 og 100.000 kroner blir markert på en egen Lions-vegg.

Nytt materiell

Post-it lapper med oppfordring om å støtte og Vippsnummer er laget for å kunne gi en liten huskelapp til de man har snakket med (som et slags visittkort). Det kan være i forbifarten på messer/stands eller andre aktiviteter. De kan også brukes i forbindelse med bøsseinnsamlingen. Er i produksjon.

 • Nye rollups lages nå, og da som et par. Den ene er for blikkfang, den andre har informasjon om formålet.
 • En presentasjon som klubber kan bruke legges ut for nestlast på lrf2020.no, medlemsside så snart den er ferdig.
 • Bilstreamers produseres nå og selges i nettbutikken. Pris: 25 kroner per stk. For 10 stk. eller flere, 18 kroner per stk.

Dette kan du pugge!

Hovedbudskapet for aksjonen er; Lions Røde Fjær 2020 går til bygging av et familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter. Senteret arbeider for at alle barn skal ha likeverdige muligheter uavhengig av funksjonsnedsettelser, etnisk bakgrunn og bosted. Motto: Små helter. Store drømmer.

Aksjonen starter lørdag 7. november (på dagen 50 år etter åpningen) og varer til lørdag 21. november 2020. Bøsseaksjonen er planlagt lørdag 14. november og søndag 15. november.

Kontakt oss

For alle henvendelser: lrf.2020@lions.no. Hovedkomiteen Lions Røde Fjær 2020 består av

·       Henning Cook, leder

·       Tor Erik Nyquist; sekretær

·       Hroar Thorsen, innsamlingsleder

·       Jonny Steindal, økonomi

·       Kristiane Eline Gjerstadberget, hjemmesider/markedsføring

·       Vibeke Aasland, sosiale medier/markedsføring

·       Helene Steindal, sosiale medier

·       Kari Sandøy-Jarman, arrangementer

·       Kay Arne Sørensen, partnerkoordinator

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkiv Nyhetsbrev Lions Røde Fjær 2020:

Nyhetsbrev nr 1

Publisert 29.10.2019. Last ned brevet som PDF:  Nyhetsbrev Lions Røde Fjær nr 1

Gled deg! 7. november, ett år før aksjonen starter, lanseres landingssiden LRF2020.no. 

Nå er det bare et drøyt år til vi skal gjennomføre vår største innsamlingsaksjon, Lions Røde Fjær 2020. Aksjonen starter lørdag 7. november og varer til lørdag 21. november 2020.  Selve aksjonsdagen er planlagt lørdag 14. november og søndag 15. november.

Her får du en kort status fra hovedkomiteen:

Hjemmesiden lrf2020.no

Kampanjens hjemmeside heter LRF2020.no. På denne siden vil du finne informasjon som er rettet mot ALLE. Du som medlem vil i tillegg kunne logge deg inn og finne nyttig innhold for klubbens arbeid med aksjonen lokalt. Planlagt lanseringdato er 7.november

Lys som salgsprodukt

Alle produkter som selges i forbindelse med aksjonen vil du finne i nettbutikken. Fra 1. november kan du kjøpe et vakkert kubbelys. Lyset er profilert med en rød fjær og et utsagt fra Erling Stordahl. Leveres i en gaveeske dekorert med bilder og informasjon om aksjonen. Utsalgsprisen er 200 kroner. Klubber som bestiller 10 lys eller flere, betaler 150 kroner per stykk. Det er også laget et salgsskilt. Nettbutikken finner du her: https://lions.adprofil.no/.

Kort som salgsprodukt

I nettbutikken finner du også nydelige Røde Fjær-kort. Bruk dem når du gir en gave, en oppmuntring eller skriv julekort. De vekker oppsikt! Du kan kjøpe både 1 pk med 5 kort/m konvolutter (200 kr), eller 10 pk med 5 kort/m konvolutter (1300 kr). Overskuddet går selvsagt til LRF2020.

LRF-lotteri – noe for din klubb?

På fagsjefsamlingen i høst ble det foreslått å gjennomføre et nasjonalt (og eksternt) lotteri til inntekt for aksjonen. Dette vil være en knallfin jobb for en klubb! Er dette interessant for din klubb, ta kontakt med komiteen på lrf2020@lions.no

Ambassadører

Per dags dato har vi fått med oss Birgit Skarstein, Geir Lippestad, Shahrzad Arfa, Marius Rød Wang og Gudrun Yngvadottir, tidligere president i Lions Clubs Internasjonal, som ambassadører for LRF2020. Det er vi veldig glade for!

Rollen som ambassadør er todelt. Primært ønsker vi at ambassadørene kan benyttes i markedsføring av aksjonen og deltar på arrangementer. Dette må avtales i et hvert enkelt tilfelle og om det er praktisk mulig å få det til. Videre ønsker vi at ambassadørene aktivt sprer budskapet om LRF2020 og bidrar i arbeidet med å samle inn penger til aksjonen.

Filmer

Kampanjefilmen kan du se og laste ned her: https://vimeo.com/324956161 
I november lages noen korte apell-filmer, blant annet med ambassadørene. Disse blir fine å dele i sosiale medier! Publiseres sammen med alt annet nedlastbart materiell på lrf2020.no.

Facebook

I første omgang lager vi en intern facebookside for medlemmer. Den heter «Lions Røde Fjær 2020 – for medlemmer» og er en såkalt privat gruppe. Her skal vi diskutere, informere og motivere hverandre internt, og slik bidra til at Lions Røde Fjær 2020 blir en kjempesuksess!

Den eksterne Facebooksiden lanseres når vi skrur opp trykket på markedsføringen. Mer om dette kommer om ikke så lenge!

Dette kan du pugge!

Hovedbudskapet for aksjonen er; Lions Røde Fjær 2020 går til bygging av et familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter. Senteret arbeider for at alle funksjonshemmede barn skal ha likeverdige muligheter uavhengig av funksjonsnedsettelser, etnisk bakgrunn og bosted. Motto: Små helter. Store drømmer.

Kontakt oss

Hovedkomiteen har fått en fellesmail for henvendelser: lrf.2020@lions.no. Vi setter stor pris på at du sender alle dine spørsmål om aksjonen til den.

Hilsen Hovedkomiteen Lions Røde Fjær 2020 som består av

 • Henning Cook, leder
 • Tor Erik Nyquist; sekretær
 • Hroar Thorsen, innsamlingsleder
 • Jonny Steindal, økonomi
 • Vibeke Aasland, markedsføring
 • Helene Steindal
 • Kari Sandøy-Jarman
 • Kay Arne Sørensen

 

Ha en fortsatt fabelaktig høst!