Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Har din klubb satt opp en Lions-benk?
Har din klubb satt opp en Lions-benk?

Vi jobber nå med en ny "Dette er Lions"-film, og nå trenger vi din hjelp!

Før sommeren fikk klubbene en henvendelse om å sende inn bilder fra klubbens aktiviteter. Vi har fått inn mye fint, men hvis du fortsatt har noe fint å dele, setter vi pris på at du sender det inn. Se forklaring på hvordan lenger nede i artikkelen

Materiellet må kunne brukes til generell markedsføring av Lions.

Nå er vi i tillegg ute etter bilder og videoer av de mange benkene som Lions har satt opp rundt om i landet. Filmen skal nemlig fortelle hvem Lions er og formidle historien til organisasjonen med utgangspunkt i benkene.

Vi ønsker bilder og eller filmsnutter av benkene både med og uten mennesker. Positive uttrykk av flere sammen eller alene, barn, unge, voksne og seniorer, kvinner og menn, venninner, kompiser, kjærester eller ektepar, familier/generasjoner. Det er lov å ha med en hund også :-)

Hvis du vil prøve å lage en video: Start filmen av en tom benk, la en person/personer gå inn i bildet, sette seg, reise seg og gå ut av bildet, og hvor avslutningsbildet er kun benken. De skal ikke se i kamera.

Håper du vil bidra til å få vist frem hvordan din Lions-klubb har lagt til rette for gode opplevelser og fine møter/bånd mellom mennesker.

Har du spørsmål, send en e-post til lions@jubafilm.no

1. Gå til : https://jubafilm.filemail.com og last opp (Se vedlegget, der er en forklaring på hvordan du sender).

2.  Send med e-post til : lions@jubafilm.no

hvordan laste opp bilder jubafilm