Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Bidra til kampanje - lik Lions Norge på facebook!
Bidra til kampanje - lik Lions Norge på facebook!

Lions i distrikt 104 H (Oslo og deler av Bærum) har sponset en kampanje på facebook, og første runde har fått kjempebra respons. Du kan bidra til å gjøre neste runde enda bedre!

I kampanjen har vi valgt å fremme våre verdier, og bruker gode bilder av vanlige mennesker i alle aldre. Kampanjen består av fem bilder med kort tekster/stikkord samt følgende tekst over bildet: "Ærlighet, lojalitet, vennskap og engasjement. Er dette viktige verdier for deg? Bli medlem i Lions! Der er er også en lenke til bli medlem-siden vår på hjemmesiden: www.lions.no/medlem.

Den første kampanjen fikk en "myk" lansering for å sjekke responsen uten for mye forhåndsomtale. Den fikk utrolig god respons! Takk til alle dere som har likt, delt og kommentert annonsen. Facebook premierer nemlig slik aktivitet med at innholdet vises for flere.

Annonsene publiseres på Lions Norges facebooksside og vi bruker 250 kroner for å fremme hvert innlegg (annonse) i en uke. Ettersom annonsen betales av distrikt 104 H er målgruppen for den betalte delen venners venner i Asker og Oslo (med 50 km omkrets på hver by).

Resultatet i korte trekk

• 15 661 personer er nådd (rekkevidde). Av disse er 4487 betalt rekkevidde.
  • 609 likerklikk, kommentarer og delinger
  • Gode besøkstallpå www.lions.no/medlem

Når man ser statistikken på de vanlige innleggene våre på facebook, ligger de mest populærere sakene mellom 1000-4000 i rekkevidde. En god sak får mellom 150-200 likerklikk/kommentarer/delinger. Så det er ingen tvil om at vi kommer mye lengre ut med sakene våre med medlemmers engasjement og 250 kroner!

Kampanjeplanen

• 1-7 desember:  «Vi gjør en forskjell» 250 kroner
  • 22-29 desember: «Opplev samholdet» 250 kroner
  • 19-25 januar: «Vi er lokale. Vi er globale» 250 kroner
  • 16-22 februar: «Vi er der folk er.» 250 kroner
  • 22-28 mars: «Trygg oppvekst». 250 kroner
  • 1-7 mai: Den beste annonsen. 250 kroner

Ditt klikk betyr mye!

Oppfordringen nå er at enda flere går inn på https://www.facebook.com/LionsNorge/ og liker siden vår. Jo flere som liker, desto større rekkevidde får vi på annonsene. Gi ditt klikk nå og bidra til de neste rundene av kampanjen.

Og selvfølgelig - lik, del og kommenter når du ser annonsene!

Skjermbilde-facebook

Slik ser det ut når du har likt Facebook-siden til Lions Norge!