Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Barnas Ridderrenn trenger frivillige 22. januar!
Barnas Ridderrenn trenger frivillige 22. januar!

Startvesten er sponset av Lions Club Fredrikstad. Tusen takk for støtten!

Barnas Ridderrenn trenger frivillige 22. januar!

Det hele starter kl. 1100 er det er behov for frivillige grillmestere, saftbetjenter, løypeanvisere, skibuntere og entusiatisk publikum. Heia!

Fra og med i år har vi i Lions inngått avtale som sponsor for Barnas Ridderruke (en del av Foreningen Ridderrennet). Barnas Ridderuke (BRU) arrangeres årlig på Beitostølen i uke 3 2016. Selve uken, og oppgaver knyttet til den, er godt ivaretatt hva gjelder arbeidskraft og bistand.

Men – det som på mange måter markerer avslutningen av uka, Barnas Ridderrenn, går av stabelen fredag 22. januar. Det hele starter kl. 1100, og denne dagen er det flere detaljer som skal på plass for at arrangementet skal bli så vellykket som mulig for alle deltagende barn og unge. Rent arrangementsteknisk tar Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) en stor del av oppgavene, men det er meget ønskelig at våre medlemmer fra nærliggende Lions klubber kan bistå med å;

  • betjene griller og/eller saftstasjoner (i samarbeid med ansvarlig fra kjøkkenet ved BHSS)
  • fungere som løypeanvisere (i samarbeid med arrangør)
  • bunte ski og plassere dette i hengere etter rennet, for transport opp til hytteområdet

For øvrig er det også meget ønskelig at vi denne dagen kan mobilisere så mange medlemmer som mulig til rett og slett være et entusiastisk publikum i området, og helt til siste deltager er i mål. Det er så uendelig mye morsommere å komme til mål med heiarop rungende, også for sistemann…

Kontakt

Om noen føler for å bidra, og har både tid og anledning, ber vi dere ta direkte kontakt med Erik Lindh på mobil 90029292. Han er hovedleder for Barnas Ridderruke, og den som må ha beskjed om vår eventuelle tilstedeværelse.