Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Nyheter og aktiviteter

Stem på Lions!

Saleduck.no har startet en kampanje der de gir bort 10 000 kroner til veldedige formål i Norge. Jo flere stemmer, desto større donasjon. Stem på din humanitære favoritt – Lions Norge!

Saleduck er et nettsted som publiserer elektroniske rabatter og tilbud for norske nettbutikker med suksess i mange land i Europa som Sveits, Danmark og Finland.

På Saleduck.no kan du stemme for at Lions Norge bør få støtte. Når avstemningen avsluttes vil premien deles basert på antall stemmer, altså alle formål vil vinne en del av premien på 10 000 kr. Jo flere stemmer Lions Norge får, desto mer penger vil vi motta.

Kampanjen pågår i 6 måneder, og donasjonene vil deles ut 10. april 2016.

For sikkerhet og rettferdighet kan man stemme kun en gang per IP-adresse, så det holder med ett klikk!

Data fra ditt besøk på salesduck.no vil ikke bli lagret da kampanjen ikke trenger noen annen informasjon enn din IP-­adresse.

Del dette med alle du kjenner!

KLIKK OG STEM PÅ LIONS NORGE HER