Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Søker prosjektleder for Camp Fjalir 2016
Søker prosjektleder for Camp Fjalir 2016

Camp Fjalir er en internasjonal sommerleir for ungdom med funksjonshemming. Lions Norge søker en frivillig leirleder som vil være med på forberedelsene til campen, og som har det daglige ansvaret i 2 uker, fra 3. til 17. juli 2016.

Vi ser etter en ung voksen som har erfaring fra arbeid med ungdom, og som er strukturert og selvstendig. Reise og oppholdet på campen blir dekket. Utover det kan vi ikke tilby «klingende mynt» men vi tilbyr en livserfaring som gir stor glede og tilfredstillelse ved å levere en fabelaktig sommeropplevelse for ungdom, i vakker vestlandsnatur. Og et verdifullt tilskudd på din CV.

Vi ønsker også andre medhjelpere fra 18 år som vil delta frivillig på campen noen dager, eller hele perioden. Fri reise og opphold.

Interesserte bes kontakte generalsekretær Heidi Lill Mollestad Oppegaard på e-post: hlm.oppegaard@lions.no