Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Ridderuka med Ridderrennet avlyses
Ridderuka med Ridderrennet avlyses

Foreningen Ridderrennet meddeler dette i en pressemelding i dag.

Pressemelding fra Foreningen Ridderrennet 6. mars 2020:

"Foreningen Ridderrennet har ut fra en helhetlig vurdering og etter faglig anbefalinger besluttet å avlyse arrangementet «Ridderuka 2020» på grunn av koronaviruset.

Dette skjer i forståelse og samråd med våre medarrangører fra Forsvaret, Beitostølen Helsesportsenter og Norges Idrettshøyskole. Vi har fulgt utviklingen av koronaviruset og råd fra nasjonale helsemyndigheter tett. Dette sammen med grundige vurderinger og entydige faglige råd gjør at den 57. utgaven av Ridderuka med Ridderrennet ikke gjennomføres.

Det var over 400 deltakere fra 14 nasjoner påmeldt til vår vintersportsfestival som går over en uke på Beitostølen. Sammen med medarrangører og frivillige er det 1500-2000 personer involvert for å gjennomføre verdens største vintersportsuke for syns- og bevegelseshemmede.

Den planlagte Generalforsamlingen som skulle vært avholdt under Ridderuka flyttes, og det vil sendes ut en ny innkalling så raskt det lar seg gjøre.

Vi ser frem mot 2021, og ønsker velkommen til Ridderuka fra 14. til 21. mars 2021.

Spørsmål rettes til Markeds- og kommunikasjonssjef Janniche Larssen Bockmann, tlf. 951 93 923 / jlb@ridderrennet.no

Kommentar: Lions Norge er en hovedsamarbeidspartner for Foreningen Ridderrennet. Det jobbes nå med å få en oversikt over de økonomiske konsekvensene for arrangementet.