Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > 165 800 til TV-aksjonen 2015
165 800 til TV-aksjonen 2015

Lions bevarer regnskogen! Fra venstre Kari Bucher, TV-aksjonsleder, Heidi Liill M. Oppegaard, generalsekretær Lions Norge og Lars Løvold, daglig leder i Regnskogfondet.

165 800 til TV-aksjonen 2015

Hvert år stiller Lionsklubbene i Norge opp for TV-aksjonen. Det var en stolt generalsekretær som i dag kunne overlevere sjekken på 165 800 kroner til Regnskogfondet.

Overrekkelsen fant sted fredag 16. oktober i regnskogfondets lokaler i Oslo.

Dugnadsånden

TV-aksjonen omtales ofte som en gedigen dugnad.

- Det jeg elsker med TV-aksjonen er å se hva vi enkeltmennesker klarer når vi løfter i flokk. Den frivillige innsatsen fra hele Norges befolkning har ført til at millioner av mennesker i hele verden har fått livsviktig hjelp, sier TV-aksjonsleder Kari Bucher.

Lions bidrar mange steder også med lokal organisering av bøsseaksjonen.

- Pengene er jo bare en del av bidraget fra Lionsmedlemmene, påpeker Bucher. Den frivillige innsatsen er enorm, og jeg blir utolig stolt av å tenke på det engasjementet Lions lokalt viser, sier Tv-aksjonslederen.

Regnskogsvoktere

- Jeg vil gjerne få takke alle de snille Lionsmedlemmene for støtten, sa Lars Løvold, daglig leder i Regnskogfondet under overrekkelsen.

Regnskogfondet jobber med å redde de siste store områdene med regnskog i verden - for klimaet på jorden, for 260 millioner mennesker som har regnskoget som sitt hjem og for å bevare et unikt biologisk mangfold.