Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Utrolig giverglede fra åsabuen - Lions Club Åsane
Utrolig giverglede fra åsabuen - Lions Club Åsane

FORNØYD: Per Olav Ulberget kunne si seg godt fornøyd med Lions Clubs dobling av julegaveinnsamlingen fra i fjor. (Foto: Thomas Gangstøe)

Utrolig giverglede fra åsabuen - Lions Club Åsane

– En veldig god økning. Jeg er imponert over åsabuens giverglede, sier Lions-leder Per Olav Ulberget.

Åsane Tidende omtalte tidlig i desember Lions Clubs åpning av årets julegavesentral på Åsane storsenter.

Målet var å samle inn flest mulig presanger til de som ellers ikke ville fått gaver på julaften.

– Dette er noe vi gjør fordi vi vet at det er en del barn og unge som ikke får gaver fordi foreldrene deres kanskje ikke har råd, eller fordi de har en liten familie. Derfor har vi bedt bydelens befolkning om å pakke inn en liten julegave og levere den til oss, sa Ulberget til Åsane Tidende under åpningen.

Drøye to uker seinere har ildsjelene i Lions Club pakket ned for i år- og det med langt flere innsamlede pakker enn fjorårets 150.

– Vi har samlet inn veldig mye, og det har vært et bra trøkk her, spesielt de siste dagene. Jeg delte ut den siste gaven to dager før jul, opplyser Ulberget.