Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Lions pynter sykehjemmet med blomster - Oslo Stovner og Oslo Høybråten Lions
Lions pynter sykehjemmet med blomster - Oslo Stovner og Oslo Høybråten Lions

GIR BLOMSTER: Leder i sosialkomiteen Bjørn Braaten i Lions Høybråten, president Lars Ottersen i Lions Høybråten, president Tom Kinn i Lions Stovner og leder i sosialkomiteen John Westby i Lions Stovner kom med blomster til institusjonssjef Mette Noreng (midten) som skal settes på avdelingene på Stovnerskogen sykehjem.

Lions pynter sykehjemmet med blomster - Oslo Stovner og Oslo Høybråten Lions

Lions Club Høybråten og Lions Club Stovner har begge en tradisjon med å dele ut blomster til Stovnerskogen sykehjem i jula. I år står de sammen om den hyggelige gesten.

Lions-klubbene har delt ut blomster til Stovnerskogen sykehjem i åtte år. De har samarbeidet litt tidligere, men det er første gang de samarbeider om å gi blomster.

– Det er hyggelig for de som bor her og de ansatte, sier leder i sosialkomiteen John Westby i Lions Stovner.