Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Julemiddag i fellesskap - Lions Club Støren
Julemiddag i fellesskap - Lions Club Støren

Paula Forodden, Trude Heggdal, Ragnar Wisløff, John Birger Kroken og Jon Spjeldet har deltatt i forberedelsene. Foto: Trude Heggdal

Julemiddag i fellesskap - Lions Club Støren

Flere krefter går sammen om "Jul i fellesskap" på Støren, og det innebærer at en kan spise julemiddagen sammen med andre.

Trude Heggdal, leder for Midtre Gauldal Frivilligsentral, forteller at fellesfeiringa blir på Aktiviteten på Støren på julaften klokka 14.

- Da serveres julemat, alternativ julemat, dessert, kaffe og kaker, og alt er gratis. Dette er et arrangement for alle som ønsker å spise julemiddagen sammen med flere, opplyser Heggdal.