Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Håvet inn nesten to millioner til gode formål - Lions Club Fredrikstad
Håvet inn nesten to millioner til gode formål - Lions Club Fredrikstad

FIKK STØTTE: IB-linja på Frederik II videregående skole var blant de mange som Lions-støtte i året som gikk. Klassen deltok i World Scholars Cup i USA. Her lærer og IB-koordinator Lise Ringstad sammen med president i Lions Club Fredrikstad, Asbjørn Haugdal. (Foto: Erik Hagen)

Håvet inn nesten to millioner til gode formål - Lions Club Fredrikstad

Lions Club Fredrikstad håvet inn hele 1,9 millioner kroner fra Grasrotandelen i 2016. Det er det mange barn og unge i Fredrikstad som er glade for.

– Stort sett alt vi får inn av penger, pløyer vi tilbake til lokalsamfunnet. Pengene går til alt fra  lag og foreninger til vanskeligstilte og elite, som trenger støtte for å komme seg videre, sier president Asbjørn Haugdal i Fredrikstad Lions.

Bare slått av Vålerenga

Foreningen fikk inn nesten to millioner kroner fra Grasrotandelen i 2016, og er som tidligere år den soleklare grasrotvinneren i Fredrikstad. Og ikke bare det: På landsbasis er det bare Vålerenga Fotball som slår Lions når det gjelder størrelsen på beløpet fra grasrotandelen.

– Årsaken til det er nok litt sammensatt. For det første har vi hatt veldig fokus på barnekreftforeningen, og det er en sak jeg tror folk ikke har problemer med å slutte seg til. For det andre har vi en veldig ivrig fyr som bruker 300 dager i året på å stå i kiosker og lignende for å henvende seg til folk som kommer og leverer tippelapper. Han er helt unik, og jeg tror resultatet ville sett noe annerledes ut uten ham, sier Haugdal.