Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Gleder seg til Afrika-reisen - Lions Club Oppdal
Gleder seg til Afrika-reisen - Lions Club Oppdal

Mona Alver Krogen og Eirun Horvli fikk overrakt «Ugandabillett» av rektor Torkild Svorkmo Lundberg. Foto: MORGAN FRELSØY

Gleder seg til Afrika-reisen - Lions Club Oppdal

25 elever ventet spent da OVS-rektor Torkild Svorkmo Lundberg i dag skulle røpe hvilke to av dem som får reise til Afrika i mai for å se på drikkevannsprosjektet elevene har finansiert.

Det var under juleavslutningen på Oppdal videregående skole rektor Torkild Svorkmo Lundberg røpet hvilke av elevene som får bli med til Uganda.
– Totalt 25 elever har skrevet seg på lista, og vi har trukket ut Eirun Horvli og Mona Alver Krogen, forteller OVS-rektoren og ber de heldige om å komme fram.

I mai, midt i russetida, drar de til det afrikanske landet sammen med lærer Gunvor Fagerhaug Gustavsen for å se på noen av brønnprosjektene skolen støtter gjennom Lions.
– Elevene har samlet inn penger som går til rent vann for tusenvis i Uganda, forteller lærer Gunvor Fagerhaug Gustavsen og tilføyer at det er fjerde året OVS-elevene donerer pengene fra aksjonsdagen til drikkevannprosjekt i Afrika.