Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Barnas Ridderuke i gang - Lions Club Nord-Aurdal
Barnas Ridderuke i gang - Lions Club Nord-Aurdal

Valdriser: Mari Thon (11) har Aino Otervik fra Vang som ledsager under Barnas Ridderuke.

Barnas Ridderuke i gang - Lions Club Nord-Aurdal

– Dette er gøy. Jeg koooooser meg, hoier Mari Thon, mens hun henger etter ledsageren ned skibakken.

Det er første dag av Barnas Ridderuke som arrangeres for 33 året på rad. Vi trasker sammen med Erik Lindh ned mot skileikområdet, som ligger fem minutter nedenfor hyttene. Han har vært med helt siden starten. De er en gjeng frivillige som drar lasset sammen. Alle har bakgrunn som idrettspedagoger, og de arbeider tett med Beitostølen helsesportsenter. Barnas Ridderuke en del av Foreningen Ridderrennet.

Lionsklubbene i Norge er en av hovedsponsorene til Foreningen Ridderrennet, og bidrar med rundt 650.000 kroner hvert år. Lions Club Nord-Aurdal deltar som frivillige under Barnas Ridderrenn som avslutter ridderuka.