system

Forsiden > system > Personvernerklæring

Personvernerklæring

Lions Norge og Lions Clubs International i USA lagrer informasjon om deg som er medlem i vårt medlemsregister, detaljert informasjon om dette finner du nedenfor.

Medlemsinformasjon

Informasjon Lions Norge trenger som ledd i medlemsskapet er: navn, adresse, mobil/telefon, e-post. I tillegg bruker vi fødselsdato for a) å kunne skille medlemmer med likelydende navn, og b) for statistikkformål. For å få familierabatt må det også opplyses om relasjon til eventuelt familiemedlem.

Lions-aktiviteter er sosiale medlemsaktiviteter. For å lette den enkelte klubbs planlegging av dette spør vi også om yrke/profesjon og navn på eventuell ledsager, men du behøver ikke opplyse om dette for å være medlem.

Denne informasjonen deler vi ikke med noen andre, bortsett fra Lions Clubs International som er den overordnede organisasjonen du er medlem i.

Du kan lese mer om Lions Clubs International personvernregler her: http://www.lionsclubs.org/EN/privacy-policy.php

Det er viktig at du som logger inn bruker et personlig, hemmelig passord for å beskytte informasjon om deg selv — og andre medlemmer som du måtte ha ansvar for i egenskap av verv — fra innsyn.

Passordet ditt lagres kryptert, det er ikke mulig for noen å lese det (om du selv har glemt kan du be om et nytt på innloggings-siden).

Tilgang til medlemsinformasjon

Utover ansatte i Lions Norge som er gitt adgang til å behandle medlemsdata, så har disse vervene i Lions Clubs International adgang til medlemsinformasjon:

• President og sekretær i den enkelte klubb ser sine medlemmer
  • Verv på distriktsnivå med medlemsansvar ser medlemmer i distriktet
  • Verv på landsnivå med medlemsansvar ser medlemmer i hele landet

Ansvar

Lions Norge er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som beskrevet. Firmaet 07 Media AS er vår leverandør av teknisk drift og vedlikehold av nettstedet lions.no.

Personvern for anonyme besøkende

eZSESSID, is_logged_in

csrftoken

En tilfeldig nøkkel som brukes sammen med skjemadata for å hindre angrep fra ondsinnede nettsteder som du måtte besøke. Ingen personlig eller identifiserende informasjon lagres i denne.

Google Analytics

Google Analytics brukes kun for redaksjonelt stoff. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Google Analytics gir oss verdifull informasjon om bruken av nettsidene: hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, når og hvor lenge de besøker sidene.

AddThis