MINNEORD - Jorun Skjolden Waaden | www.lions.no

Distrikt E

Forsiden > Distrikt E
MINNEORD - Jorun Skjolden Waaden

Søndag 27. oktober 2019, mens vi var i full gang med vår nye klubbaktivitet, Oktobermesse på Kjenn skole, mottok vi den triste beskjeden om at vår gode Lionsvenninne, Jorun Skjolden Waaden, hadde gått bort.

Hun døde natt til søndag etter en lengre tids sykdom. Vi visste at hun var syk, men likevel kom meldingen om hennes bortgang så brått på oss. Bare 3 dager i forveien hadde jeg en lang god prat med Jorun hjemme hos henne og Vidar, og vi så begge fram til flere gode samtaler.

Jorun var med i klubben vår fra starten av i 1995, og hun har etter det stilt opp etter de beste lions etiske normer og verdier!

Hun har vært et aktivt og engasjert medlem i klubben, og var en god og trygg støtte for alle oss andre. Med stoisk ro hadde Jorun alltid klare og gode meninger som kom klubben vår til gode.

Jorun var klubbens president i to perioder, 1999/2000 og 2010/2011, sekretær og Web-nettredaktør i flere perioder, fotograf og medlem i mange av klubbens komiteer.

I 1997/98 ble klubben vår kjent med og fikk etter hvert et godt vennskap med Lions Club Riona fra St.Petersburg.  Jorun tok initiativet til at vi ble vennskapsklubber. Rionaklubben kom på Norgesbesøk i 1997 og i 2008, og vi besøkte dem i St.Petersburg i 1999 og i 2005. Både Jorun og Vidar og deres gode venninne Olga var aktive pådrivere til at vi fikk oppleve dette sammen.

Joruns bakgrunn som stortingsreferent ga henne et godt utgangspunkt i hennes sekretærarbeider.

I Distriktsrådet stilte Jorun opp som distriktssekretær i 3 perioder og satt som sekretær på mange Distriktsmøter i Distrikt 104J.

I 2015 fikk Jorun tildelt utmerkelsen Melvin Jones for sin utrettelige innsats for Lions, både på klubb nivå, men også utover dette.

Jeg har hatt gleden av å delta på flere sone-, distrikts- og riksmøter sammen med både Jorun og Vidar, og det har gitt meg mange hyggelige opplevelser.

Vi har sågar spilt litt golf sammen, og har vært gode naboer gjennom mange år på Sørli.

Nå er mer enn 25 års vennskap over, men de gode minnene lever videre. Jorun vil bli dypt savnet.

Våre tanker går til Vidar.

Vi lyser fred over Jorun Skjolden Waadens minne

På vegne av Lions Club Lørenskog/Fjellhamar