Lionsklubbene Lilleaker, Slemdal og Røa sponset deltager i New York Maraton | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Distrikt E

Forsiden > Distrikt E
Lionsklubbene Lilleaker, Slemdal og Røa sponset deltager i New York Maraton

Her følger en hilsen fra Karianne Havsberg og hennes beskrivelse av gjennomføringen av New York Maraton 2019 i anledning Lilleaker, Slemdal og Røas sponsing av hennes deltagelse.

Hun skriver:

Jeg brukte 7 timer og 32 minutter på å fullføre maratonet, og det var omtrent som forventet. Achilles International har et utrolig flott opplegg for de funksjonshemmede løperne med busstransport helt fram til eget startområde. Det var kaldt og mye venting før start, men det var både toaletter, mat og drikke til oss. Da vi fikk starte fra Staten Island kl 0940 tok jeg og mine to ledsagere det helt med ro over den første broen. Etter ca. fem kilometer nådde vi Brooklyn, og det var et folkehav uten like. Masse hjemmelagde plakater og motiverende tilrop, både fra tilskuerne og de som passerte oss. Det var masse live musikk langs løypa, og stemningen løftet oss fram meter for meter. Senere løp vi gjennom Bronx, Queens og Manhattan. Siden jeg bruker en del tid, var det viktig å fylle på med energi underveis, og jeg hadde med mye barer i tillegg til det vi fikk på drikkestasjonene..

De første 35 kilometerne gikk veldig bra, men så begynte det å skorte på kreftene. De siste fire kilometerne var jeg egentlig helt ferdig, men viljen til å fullføre var sterk. Beina gikk saktere og saktere gjennom Central Park, sola gikk ned og på de siste to kilometerne brukte jeg en halv time. Jeg har aldri vært, og håper jeg aldri igjen blir så sliten som da jeg krysset mållinjen. Men jeg har gjennomført et maraton, og endatil verdens største maraton med over 53 000 deltakere. En million mennesker var ute i gatene og heiet oss frem, selv mange timer etter at eliten var gått i mål. Det var fantastisk stort å få oppleve en slik folkefest og å klare et mål som jeg egentlig trodde var umulig.

De siste kilometerne av løpet var jeg helt sikker på at jeg aldri, aldri, aldri skal gjøre noe sånt igjen. Men etter hvert som dagene er gått, og jeg har fått det mer på avstand, kjenner jeg mer og mer på en sterk motivasjon til å fortsette treningen, og om mulig stille til start igjen neste år. For dette er noe av det største jeg har opplevd.

Tusen takk til Lions for at dere ville bidra til å gjøre dette mulig. Jeg er virkelig takknemlig for å ha fått presse egne grenser, og hente så mye motivasjon og mestring med meg hjem!

Vennlig hilsen Karianne