Start for Lions Club Enebakk sitt årlige blomstersalg | www.lions.no

Distrikt E

Forsiden > Distrikt E
Start for Lions Club Enebakk sitt årlige blomstersalg

Fra venstre: Ivar Fangan, Karl Johan Røkenes, Knut Låg, Magnar Nordlie, Arne Trollerud

Start for Lions Club Enebakk sitt årlige blomstersalg

Torsdag 7. november møttes medlemmene i Lions Club Enebakk igjen i kjelleren i den gamle prestegårdslåven for å pynte julekranser. Dette er startskuddet for årets viktigste aktivitet for klubben, nemlig juleblomstsalget, sier klubbens president Aksel Bøhler. I år er det 50 år siden klubben begynte med salg av juleblomster, forteller Bøhler, som håper at selgerne blir tatt godt imot og at årets salg vil bli enda bedre enn fjorårets rekord.

De første kransene vil bli solgt på årets julemesse i Kirkebygda den 30. november. I tiden fra 1. til ca 15. desember vil så Lions-medlemmene besøke alle husstander i Enebakk, og tilby juleblomster og kranser. Inntektene fra salget går til forskjellige humanitære formål, fordelt på lokale, nasjonale og internasjonale formål. I klubbens jubileumsår 2018-19 ble det f.eks. bevilget ca kr 140,000 til forskjellige lag og foreninger i Enebakk, med spesielt fokus på ungdom og funksjonshemmede, eldre og syke.

Vi er for tiden 28 medlemmer i Lions Club Enebakk, avslutter Bøhler, men vi ønsker stadig nye medlemmer. Medlemmene møtes en gang i måneden til en meningsfull fritidsaktivitet og et godt sosialt miljø.