Påmelding kurs og konferanser | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4

Påmelding kurs og konferanser

Påmelding Sonelederkurs 3. og 4. mars i Tønsberg

Påmelding til Sonelederkurs i Tønsberg 3. og 4. mars 2018 er nå klar.

Dette kurset er fagopplæringen av soneledere i tillegg til Lions Lederkurs 2 som dere har gjennomgått høsten 2017.

Påmelding til presidentopplæring våren 2018, Lions Lederkurs I (LLLI)

Lions Lederkurs I (presidentopplæring) påtroppende presidenter og for sittende presidenter som skal sitte et år til, men ikke har kurset tidligere.

Kursene vil bli avhold på Quality Hotel Klubben i Tønsberg 3. og 4. februar, og på Pers Hotel på Gol i Hallingdal 10. og 11. mars.

Registrering av utenlandsreiser for LIONS Norge

Før du fyller ut dette registreringsskjemaet, sjekk disse to nettsidene fra Utenriksdepartementet:
Reiseinformasjon til land Norge har diplomatiske forbindelser med.

Det er anbefalt at du registrerer deg i Utenriksdepartemmentet før du reiser utenlans, dette så departementet vet hvem som er hvor:
UD’s registrering ved utenlandsopphold.

Kurs for Lions-klubbenes NAK/ambassadører/piloter/ansvarlige for MITT VALG

Tilbud om kurs for Lions-klubbenes NAK/ambassadører/piloter/ansvarlige for MITT VALG i distrikt 104D, lørdag 18.november, 2017 på Hotell Klubben i Tønsberg.