Distrikt D | www.lions.no

Forsiden > Distrikt D

Nyheter fra klubbene / Lions sentralt

Lionskonferansen 2019

Lions distrikt D har gleden av å invitere til Lonskonferansen på Hotell Klubben, Tønsberg, 26 oktober. I år har vi et spennende program hvor du blant annet kan høre om mulighetene for å bli Søppelfri.

Medlemsmøte og festlig samvær med våre damer

LC Bamble avviklet sitt medlemsmøte 13. sept. 2019 i Brevikstrand Grendehus med sine respektive damer i festlig lag. Krabber og reker m.m. var festmenyen.

Løvenytt September 2019

Høsten er her med regn og vind og innevær på menyen. Selv om det er normalen på menykartet så glimter det til med full sol på værkartet for helgen, så det er bare å komme seg ut i solen.

LIONS HØSTKONSERT

Lions Club Sem arrangerer sin årlige høstkonsert i Tønsberg domkirke tirsdag 24. september kl. 1930.

Jubileumsgave - LC Sem gjennom snart 50 år

Med stolthet og takknemlighet mottok medlem i LC Sem jubileumsgave i og med at klubben snart fyller 50 år.

Løvenytt August 2019

Da er August nummeret klart. Det har tatt litt tid å få ferdig for distribusjon siden hjemmesidene har vært nede. Men bedre sent enn aldri.

Løvenytt Juli 2019

Da er juli snart unnagjort og vi er på vei inn i August. Løvenytt er sen denne måneden grunnet ferie, som forøvrig var veldig deilig og kjærkommen etter en hektisk vår.