Distrikt D | www.lions.no

Forsiden > Distrikt D

Nyheter fra klubbene / Lions sentralt

Løvenytt November 2019

Vinteren er kommet og det er godt å være inne i sofakroken. Hva er vel da bedre enn å lese litt om hva som har skjedd i vårt flotte Lions-distrikt. Det er mye å glede seg over - og mye å se frem til.

Pop-Up Marked: Kjempesalg i Lions lokaler på Eydehavn

Lørdagene 23. - og 30. november fra 12:00 til 15:00, vil vi selge ut et stort varelager etter en konkurs i en kjøkkenutstyrsbutikk.

Lions Club Ål - Fredplakatkonkurranse 2019 - 2020

Lions Club Ål har hatt den årlege teiknekonkurransa i regi av Lions Intarnational. Tema i år er «Journey og Peace» og vinnar i Ål deltek i ei nasjonal tevling om beste bidrag som så går til ein internasjonal finale.

I år var Leveld skule og Torpo skule deltakarar med 38 innleverte teikningar frå elevar i 6. og 7. klasse.

Det var god kvalitet og høg innleving frå dei unge kunstnarane dette året og. Dommar i tevlinga var kunstnaren Trond Andersson, saman med Per-Egil Kolsrud og Edvin Ræstad frå klubben.

Verden beste kransekake til Jul!

Lions Club Tjøme selger også i år julens beste kransekake. Den har 18 ringer, er ferdig pyntet
og veier hele 1100 g.

Pris kr. 250,- pr. stk.

Kakene kan bestilles hos Frank Sørensen, Mob nr 926 18 128,

e-post: fysoeren@online.no eller: tjome@lions.no

Frist for bestilling søndag 17. november 2019

Lions Club Mandal selger strøsand

Nå nærmer det seg vinter og holkeføre, her i Mandal kan dette gi svært glatte innkjørsler og trapper.

TØNSBERGS BLAD 22. MAI 2019

Medlemskap i Lions

Av Mariann Valla, President i Lions Club Sem

Lions Club Sem er distriktets største Lionsklubb med 40 kvinner og menn som ønsker å bruke noe av sin fritid til å hjelpe andre. Medlemskap i Lions skal også gi mulighet til personlig utvikling og inspirasjon i et miljø preget av vennskap og entusiasme. Lions er politisk og religiøs nøytral, og har et felles verdigrunnlag og felles mål. Lions oppgave er å skape forståelse for verdens behov for humanitær hjelp, og yte frivillig innsats med lokalt engasjement og internasjonalt samarbeid.

ENDA ET VELLYKKET ELDRETREFF!

Lørdag den 26. oktober arrangerte LC Modum igjen sitt årlige eldretreff på kulturhuset i Vikersund.

TØNSBERGS BLAD 28. OKTOBER 2019

Nå ringer snart disse ungdommene på dører

Snart banker elever fra 8. trinn ved ungdomsskolene i Tønsberg på dørene med tilbud om å kjøpe Tønsbergkalenderen.

LEVE EN DRØM - REISE MED VIND. Foredrag av Harald Solfjeld.

Lions club Moland var så heldig å få besøk av Harald Solfjeld på siste medlemsmøte. Harald Solfjeld ble landskjent da han ble reddet av et lasteskip i havet utenfor New Zealand i slutten av november 2017. Harald bor på Flosta og er godt kjent av mange medlemmer.

Løvenytt Oktober 2019

Da er omsider oktober nummer av Løvenytt klart. Mange flotte historier å lese om denne gangen.

Lionskonferansen 2019

Lions distrikt D har gleden av å invitere til Lonskonferansen på Hotell Klubben, Tønsberg, 26 oktober. I år har vi et spennende program hvor du blant annet kan høre om mulighetene for å bli Søppelfri.

Medlemsmøte og festlig samvær med våre damer

LC Bamble avviklet sitt medlemsmøte 13. sept. 2019 i Brevikstrand Grendehus med sine respektive damer i festlig lag. Krabber og reker m.m. var festmenyen.

Løvenytt September 2019

Høsten er her med regn og vind og innevær på menyen. Selv om det er normalen på menykartet så glimter det til med full sol på værkartet for helgen, så det er bare å komme seg ut i solen.

LIONS HØSTKONSERT

Lions Club Sem arrangerer sin årlige høstkonsert i Tønsberg domkirke tirsdag 24. september kl. 1930.

Jubileumsgave - LC Sem gjennom snart 50 år

Med stolthet og takknemlighet mottok medlem i LC Sem jubileumsgave i og med at klubben snart fyller 50 år.

Løvenytt August 2019

Da er August nummeret klart. Det har tatt litt tid å få ferdig for distribusjon siden hjemmesidene har vært nede. Men bedre sent enn aldri.

Løvenytt Juli 2019

Da er juli snart unnagjort og vi er på vei inn i August. Løvenytt er sen denne måneden grunnet ferie, som forøvrig var veldig deilig og kjærkommen etter en hektisk vår.